Brief aan Huurder opzegging Huur Bedrijfsruimte Onbepaalde Tijd

 1,95

Modelbrief om huur op te zeggen van een zogenaamde overige bedrijfsruimte die is gehuurd voor onbepaalde tijd. Juridisch noem je dat art. 230 bedrijfsruimtes. Met deze brief geef je aan per welke datum de overeenkomst is beëindigd. Houd rekening met de opzegtermijn uit het contract.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Opzegging huur bedrijfsruimte

Om een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd te beëindigen is opzegging vereist. Het is verstandig om dat schriftelijk te doen. Meestal geldt er een opzegtermijn. Met deze brief zeg je de huur op en vraag je ook gelijk om ontruiming. Als verhuurder van een bedrijfsruimte op grond van art.230 kan eenvoudig ontruiming aanvragen. Het gaat dan om alle bedrijfsruimtes, niet zijnde een winkel.

Met deze brief geef je de datum aan waarop de overeenkomst is geëindigd en de datum waarop de ruimte leeg moet zijn. Je geeft ook aan dat er een inspectie van de ruimte zal zijn en dat eventuele schade wordt verrekend met de borgsom.

Wat moet je zelf invullen

Je moet de gegevens zelf invullen, zoals de die van het huurcontract en de datum van beëindiging.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Omschrijving gehuurde;
  • Datum van einde overeenkomst;
  • Datum ontruiming;
  • Overige afhandeling.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bedrijfsruimte huren en verhuren kan op grond van verschillende bepalingen in het burgerlijk wetboek. De hier bedoelde overeenkomst gaat over kantoorruimtes, loodsen en opslag. Voor winkels zijn strengere regels. Die hoeft een huurder niet zo maar leeg op te leveren. Het is natuurlijk van groter belang op welke plek een winkel gevestigd is, dan waar een kantoor zit. Daarom zijn er verschillende juridische regels voor deze twee soorten contracten.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Huurder opzegging Huur Bedrijfsruimte Onbepaalde Tijd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...