Brief aan Werkgever Protest tegen non-actief stelling

 0,00

Je wilt protesteren omdat jouw werkgever je op non actief heeft gesteld. Dat kan je het beste schriftelijk doen met deze gratis brief.

Slim en snel geregeld.

Gratis Brief aan Werkgever Protest tegen non-actief stelling. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Je werkgever heeft je op non actief gesteld. Dat is niet hetzelfde als dat je geschorst bent. Schorsing is een disciplinaire straf. Bij non actief stelling is de reden bijvoorbeeld dat je een andere baan hebt aangenomen bij een concurrent. Ook wordt bij een naderend faillissement of reorganisatie vaak personeel op non actief gesteld.
Je stuurt een brief met protest tegen non actief stelling omdat je het niet mee eens bent met dit besluit. Je moet zelf inhoudelijk aangeven waarom je het hiermee niet eens bent.
Je biedt aan direct weer te komen werken. Dat is heel belangrijk, daarmee laat je zien dat jij wat jou betreft beschikbaar bent voor arbeid. Je vraagt om doorbetaling van jouw loon. Dat is logisch, jij wilt wel werken, maar je werkgever maakt dat onmogelijk.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:
– protest tegen non actief stellen;
– aanbod te komen werken;
– verzoek doorbetaling loon.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je kan in onderling overleg bepalen dat je op non-actief gaat. Bijvoorbeeld omdat jij en je werkgever het eens zijn over jouw vertrek. Maar non actiefstelling kan ook gebeuren zonder dat je het er mee eens bent. In dat geval kun je protesteren. Het is vooral van belang omdat als je op non-actief staat je geen recht hebt op onkostenvergoedingen. Het kan ook slecht zijn voor je perspectief op de arbeidsmarkt.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Werkgever Protest tegen non-actief stelling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...