Toont alle 7 resultaten

Gebruiksovereenkomst Deel Kantoorruimte

21,9534,95

Je hebt een kantoorruimte of werkplek over en wilt die delen. Onderhuur is vaak niet toegestaan. Het aanbieden van een (deel van een) ruimte kun je wel regelen door er een dienst van te maken. Deze gebruiksovereenkomst regelt de verhouding tussen de huurder van een kantoor en iemand die een deel daarvan wil gebruiken. Je biedt extra zaken aan, zoals gebruik van een bureau, koffie, printer etc. Dit contract is ook in het Engels verkrijgbaar (beëdigd juridisch vertaler).

Bruikleenovereenkomst Grond

24,95

Een bruikleenovereenkomst voor een stuk grond. De grond is tijdelijk niet in gebruik bij de eigenaar. Die wil niet verhuren in verband met eventuele huurbescherming of pachtbescherming. De tijdelijke bruikleen is een goed alternatief om de grond niet braak te laten liggen. Dat moet je dan wel goed vastleggen.

Bruikleenovereenkomst Woning

24,95

Als een woning tijdelijk leeg staat kun je het in bruikleen geven. Hiermee voorkom je het risico op kraken, vernieling of brandstichting. Je wilt geen huurcontract, want dan heeft een huurder recht op huurbescherming. In dat geval kun je het beste uitlenen met behulp van deze bruikleenovereenkomst woning.

Bruikleenovereenkomst Auto

14,95

Wil je jouw auto delen met of uitlenen aan buren, vrienden of (on)bekenden? Juridisch heet dit bruikleen. Net als bij verhuur, zijn ook hier risico’s aan verbonden. Hoe ga je om met verkeersboetes en ongelukken? Met deze bruikleenovereenkomst auto maak je afspraken over de gebruikskosten en evt. kosten bij schade.

Gebruiksovereenkomst Laptop, Tablet of andere Computer

12,95

Contract tussen werkgever en werknemer. Werkgever stelt een computer, tablet of laptop ter beschikking aan werknemer. Duidelijk is wie eigenaar is, wat de wederzijdse verplichtingen zijn. De werkgever blijft namelijk eigenaar, maar wil wel zekerheden dat de werknemer zorgvuldig met de ter beschikking gestelde spullen omgaat. Een contract voorkomt mogelijk latere conflicten.

Gebruiksovereenkomst Mobiele Telefoon

12,95

De werkgever geeft aan zijn werknemer een mobiele telefoon in gebruik. De telefoon blijft eigendom van de werkgever. De werknemer heeft het toestel dus in bruikleen. De werknemer krijgt een aantal randvoorwaarden gesteld aan het gebruik van de telefoon. Dat moet goed geregeld, met dit contract.

Bruikleenovereenkomst Goederen

12,95

Bij een bruikleenovereenkomst wordt een roerend goed uitgeleend. Dat uitlenen is in principe zonder vergoeding, anders noem je het huren. Je hebt wel een goede overeenkomst nodig, om duidelijk te maken dat het om bruikleen gaat en hoe de risico’s zijn verdeeld.