BV Compleet Bundel

149,95

(1 review)

Om een BV goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een selectie van de 15 belangrijkste documenten gemaakt. Die hebben we in de BV Compleet Bundel gestopt en kun je in één keer met 50% korting downloaden.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Basiscontracten BV Compleet

Voor een BV (holding en / of werkmaatschappij) heb je een set aan juridische basisdocumenten nodig. Dit pakket bevat voor iedere BV de belangrijkste contracten, notulen en leningsovereenkomsten. Maak je BV in één klap compleet en fiscus proof.

Met dit pakket ben je juridisch voor een lange periode gedekt. Het bevat alle documenten die je nodig hebt als je net een BV bent gestart of als je al een tijdje een BV hebt, maar de zaken nog niet helemaal perfect hebt georganiseerd. Bijvoorbeeld de belangrijkste zaken zoals een managementovereenkomst of rekening-courantovereenkomst. Maar ook de brief aan de Belastingdienst om geen gebruikelijk loon te hoeven betalen.

Je hebt de BV vermoedelijk ook opgezet om persoonlijk minder risico te lopen. De enige manier om geen risico te lopen op bestuurdersaansprakelijkheid is door de besluiten formeel goed vast te leggen.

Wat je zelf moet doen om jouw BV perfect te maken

Je moet de overeenkomsten goed doornemen. Het zijn word-documenten, dus je kan ze eenvoudig bewerken. Daarna moet je de belangrijkste stukken in ieder geval invullen en ondertekenen. De fiscus en ook de boekhouder zullen dat van je eisen. Dat gaat in ieder geval om zaken waarbij er financiële banden zijn tussen jou en je BV. Die moeten vastliggen.

Als je de documenten hebt opgesteld en ondertekend moet je die goed opslaan. Ook zal je een aantal moeten opsturen naar jouw accountant of boekhouder. Die kan dan ook aantonen dat aan bepaalde betalingen een contract ten grondslag ligt.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De fiscus wil dat een BV goed georganiseerd is. In het bijzonder als het de verhouding tussen verschillende aan elkaar gelieerde bedrijven en / of personen betreft. Om misbruik van leningen te voorkomen moeten deze dus schriftelijk zijn vastgelegd. Ook de verhouding tussen de directeur en zijn BV moet je formeel regelen. Diverse besluiten vereisen een formeel besluit van de aandeelhoudersvergadering. Die notulen moet je goed opzetten om aansprakelijkheid te voorkomen.

Met dit pakket aan contracten maak je alles fiscus proof. Het levert een voor veel ondernemers vaak vreemd ogende situatie. Jij tekent namens de BV een arbeidsovereenkomst met jezelf als directeur. Je vergadert in je eentje en neemt een besluit dat je vastlegt in notulen. Toch is dat wat je moet doen. Op die manier staan die zaken vast.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Bestemd voor

Besloten vennootschap

Reviews

1 review voor BV Compleet Bundel

  1. Joeri

    Uitstekende bundel voor een scherpe prijs. Ik ben geen jurist, maar het komt allemaal zeer degelijk op mij over.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...