Abonnee worden op overeenkomsten.nl?

Vaker een juridisch document nodig

Indien je vaker een juridisch document nodig hebt, kun je ook overwegen een abonnement te nemen. Er is al een maandabonnement voor € 25,– (excl. BTW). Op die manier heb je onbeperkt toegang tot alle documenten in de databank.
De abonnementen lopen om technische redenen over onze zuster site www.legal.nl. Daar werken we met dezelfde databank aan modellen. www.legal.nl

Jouw Abonnee Voordeel

Een abonnement heeft de volgende voordelen:

  • onbeperkt gebruik;
  • altijd de laatste versie;
  • online dus altijd overal bij de hand.

Overtuigd? Word dan nu abonnee.
Bijna Overtuigd? Neem een weekje een proefabonnement. Dat is gratis en je kan even kijken of de informatie je helpt in de praktijk. Je kan een proefabonnement aanvragen per mail, dan beoordelen wij dat zo snel mogelijk. Je kan ook aangeven dat je het pas op een later tijdstip in wilt laten gaan.

Gebruik

Stel je wordt abonnee, wat kan je dan? Je kan alle juridische documenten gebruiken in jouw eigen organisatie. Je kan ze ook gebruiken voor adviezen. Je hebt op ieder moment, op ieder plek met internet, toegang tot de complete databank. Die bevat Word documenten die continu zijn bijgewerkt. Jouw complete organisatie heeft dus toegang tot de laatste juridische kennis.

ma-vrij: 9-17 uur 020 2610018

thuiswinkel waarborg