Eenvoudig bestellen

Bestellen

Bestellen bij Overeenkomsten.nl is bijzonder eenvoudig en veilig. Voor de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan zie onze privacyverklaring.

Stap 1 Zoek je document

OvereenkomstJe zoekt een document op de site Overeenkomsten.nl. Per document kun je de details bekijken, voordat je overgaat tot de bestelling. Je ziet een korte omschrijving, een opsomming van de inhoud en vaak ook nog een uitleg over in welke situatie het document geschikt is.

Stap 2 Bestel je Contract

Besluit je dat het document wilt gaan gebruiken, dan druk je op bestel Bestel.

Stap 3 Vul je gegevens in

Je kunt met heel weinig gegevens een bestelling afronden. Dat zijn jouw naam en een geldig e-mailadres. Naar dat e-mailadres zal later in het proces een e-mail worden verzonden met daarin een link om jouw document te downloaden.

Wil je een factuur op naam dan moet je meer gegevens invullen. Dat kan eenvoudig door het plusje aan te klikken. Je krijgt dan een BTW-factuur.

Indien je voor een factuur op naam kiest en je bent een organisatie, dan kun je ook eventueel kiezen voor betaling op rekening. In de andere gevallen moetje direct betalen via iDeal.

Stap 4 betalen

Al onze juridische voorbeeldbrieven zijn gratis. Maar voor de bewerkelijke documenten moet je wel betalen. Het betaalproces via iDeal spreekt voor zich. Dit is in handen van de banken en onze externe partner Mollie. Zij handelen jouw betaling velig af. Hierna krijg je bericht dat je hebt betaald.Ideal logo

Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je het document kunt downloaden.

Vaker een document nodig?

Je kan ook een abonnement nemen op onze documenten. Onbeperkt gebruik voor maar 25,– per maand. De abonnementen lopen om technische redenen via onze andere website: Legal.nl. De achterliggende databank is gelijk.

ma-vrij: 9-17 uur 020 2610018

thuiswinkel waarborg