Garantie Huur

24,95

Garantie voor het betalen van de huur ten behoeve van de verhuurder. De garantsteller staat garant voor de verplichtingen van de huurder zoals het betalen van de huur.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Garantie voor huur

huurEen bankgarantie voor de huurbetaling ten behoeve van de verhuurder. Je kan deze ook gebruiken als de garantie niet door een bank wordt verstrekt. De garantsteller garandeert de nakoming van de huurverplichtingen uit het huurcontract. De bankgarantie is een harde garantie. Dat zeggen dat de garant verklaart zich tot het overeengekomen bedrag onherroepelijk en onvoorwaardelijk garant te stellen.
Een bankgarantie hoeft niet door een bank afgegeven te worden. Als de partij die de garantie afgeeft geen bank is, dan heet de verklaring gewoon een garantie.

Wat moet je zelf invullen in deze garantie

De garantie gaat over de huur die is overeengekomen in een huurcontract. De gegevens van beide overeenkomsten moeten overeenkomen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • de overeenkomst waarvoor de bankgarantie geldig is;
  • het maximale bedrag van de garantie;
  • de wijze van inroepen van de garantie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een bankgarantie is een contract. De verhuurder verlangt van de huurder een garantie voor het nakomen van zijn huurverplichtingen. De garantsteller stelt zich dan garant om de schuld uit de overeenkomst hoe dan ook te betalen.
De huurder betaalt mogelijk een vergoeding aan de garantsteller voor deze garantie. Het is in feite een zekerheidstelling.
Je kan dit zakelijk doen, borg staan voor andermans verplichtingen. Veel vaker zie je dat ouders zich garant stellen voor hun kinderen.

Bestand

Word-document

Soort

Garantie

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Garantie Huur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...