Gedragsovereenkomst Aannemer

24,95

De overeenkomst tussen de opdrachtgever en de aannemer. Hierin wordt het gedrag van de aannemer en zijn personeel bij de uitvoering van het werk geregeld. Vooral van belang bij een aanneemklus die in jouw huis plaats gaat vinden. Hier maak je duidelijke afspraken om de overlast te beperken. Ook over zoveel mogelijk aaneengesloten werken en andere zaken. Zo voorkom je nare discussies achteraf.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Gedrag aannemer en medewerkers

De overeenkomst tussen de opdrachtgever en de aannemer. Met de gedragsovereenkomst aannemer regel je het gedrag van de aannemer en zijn personeel bij de uitvoering van het werk. De overeenkomst is van toepassing op een project tot renovatie, woningverbetering, stadsvernieuwing of verbouwing. Regelt een reeks aan zaken die voor kunnen komen bij een serieuze verbouwing.

Wat moet je zelf opnemen

De feitelijke gegevens van de klus, zoals data, verwijzing naar andere contracten en dergelijke. Je kan ook zelf nog specifieke zaken toevoegen of juist verwijderen.

Samenvatting

Bepalingen over:

  • de verplichtingen van de aannemer;
  • een uitgebreide informatieplicht;
  • te treffen voorzorgsmaatregelen;
  • (overschrijding van de) duur van de werkzaamheden;
  • overlegvoering;
  • klachten;
  • afvoer afval;
  • oplevering.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je geeft opdracht aan een aannemer. Iedereen kent de vreselijke verhalen over aannemers die aan een klus beginnen en dan plotseling niet meer op komen dagen. Of de enorme overlast die het kan geven in je huis. Daarom regel je met deze gedragsovereenkomst een soort gedragscode. Belangrijk omdat je samen vast stelt wat en hoe er gebeuren gaat. Het geeft je ook een handvat om op te treden.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gedragsovereenkomst Aannemer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...