HRM Compleet Bundel

149,95

(1 review)

Een compleet pakket van contracten en reglementen voor de HRM professional. Met deze complete bundel aan juridische modellen ben je in één keer klaar. Van begin tot eind heb je alle belangrijke documenten op een rijtje. Direct te gebruiken en bovendien aan te passen aan je eigen wensen.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Personeelszaken Compleet

De HRM Compleet Bundel is een verzameling arbeidscontracten en regelingen. Wij hebben dit pakket uit onze Werk & Inkomen Collectie samengesteld. Hiermee is jouw P&O afdeling juridisch helemaal up-to-date. Alle documenten zijn word-bestanden. Je kunt ze dus zelf bewerken en opnemen in je eigen huisstijl.

Onze bundel bevat 24 personeelscontracten, bedingen en reglementen om je werk als HRM professional actueel te houden, van stageovereenkomst tot vast arbeidscontract. Ook zijn er documenten die je kunt gebruiken om zaken collectief te regelen.

Wat moet je zelf invullen

Je kunt onze documenten in je eigen sjablonen opnemen. Contracten kun je zelf uitbreiden met de bijgeleverde bedingen. Onze modellen maak je dus op maat maken en in lijn met je eigen personeelsbeleid. Met een minimale inspanning ben je helemaal bij.

Samenvatting

Deze bundel betreft een variëteit aan contracten en aanvullingen. Zo kan je contracten zelf uitbreiden met diverse extra bepalingen. Ook zijn er algemene reglementen voor de HRM praktijk die je in de organisatie kan invoeren, zoals een privacyregeling en verzuimreglement.

  • Arbeidscontracten;
  • Bruikleencontracten;
  • Protocollen en reglementen;
  • Aanvullende arbeidscontracten.

Context

Human Resource Management kan niet zonder een forse dosis juridische kennis. Daar komen veel juridische modellen bij kijken. Hier vind je al die modellen in handige standaardcontracten. Door de complete set in één keer af te nemen bespaar je op de aanschafkosten. Met deze bundel heb je alle arbeidscontracten in huis voor jouw organisatie.

Thema

Arbeid

Doelgroep

Zakelijk

Reviews

1 review voor HRM Compleet Bundel

  1. F.M.

    Zeer compleet en direct geleverd.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...