Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Huurovereenkomst Auto

12,9519,40

Standaardovereenkomst om een auto te verhuren. Met dit contract spreek je af wat de voorwaarden zijn. Hoe zit het met de WA-verzekering, kilometervergoeding en de huurprijs en borg? Download dit word-document één keer en gebruik het onbeperkt. Ook verkrijgbaar als Engelse vertaling.

Huurovereenkomst Woning

24,9537,40

Uitgebreide Huurovereenkomst Woning voor onbepaalde tijd. Met dit contract kun je direct een zelfstandige woonruimte verhuren. Deze modelovereenkomst is door een ervaren jurist opgesteld. Download dit word-bestand en vul zelf de gegevens van de huurder en verhuurder in. Er is een aparte huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Dit contract is ook in het Engels verkrijgbaar.

Huurovereenkomst Bedrijfsruimte

24,9537,40

Huurovereenkomst bedrijfsruimte, winkelruimte of andere detailhandelsruimte (art. 290-ruimte). Met dit contract regel je als verhuurder zelf jouw huurcontract. Het is een tijdelijk contract met automatische verlenging. Op dat moment kun je de huur ook weer herzien. Na afrekenen kun je het word-document direct downloaden. Dit contract is ook in het Engels verkrijgbaar.

Indeplaatsstelling Huurovereenkomst

12,95

Met een indeplaatsstelling huurovereenkomst zet je een bestaand contract over op naam van iemand anders. Alle afspraken gaan dan over op de nieuwe huurder. Kies uit een indeplaatsstelling huurwoning of bedrijfsruimte. Ook voor horeca hebben we een uitgewerkt voorbeeld, omdat de brouwerij meestal mee moet ondertekenen.

Huurovereenkomst Tijdelijke Periode Woning

24,95

Een model huurovereenkomst voor de tijdelijke verhuur van een gestoffeerde woning. Tijdelijke verhuur is juridisch lastig. Dit contract helpt je om de zaken goed te regelen. Op deze manier kan je een woning aanbieden voor zogeheten short stay.

Huurovereenkomst Grond (Tijdelijk)

24,95

Huurcontract waarmee tijdelijk een stuk grond verhuurd kan worden. Je gebruikt dat bijvoorbeeld als de grond verkocht gaat worden of mogelijk een andere bestemming zal krijgen. Voor een huurder is het in het algemeen minder interessant om kort een stuk grond te huren. Met de overeenkomst is die tijdelijkheid goed geregeld.

Kamerverhuurovereenkomst voor Bepaalde Tijd

24,95

Overeenkomst voor de verhuur van een kamer voor een bepaalde periode. Dat wil zeggen met een begindatum en einddatum. Je kan met dit huurcontract perfect je kamer verhuren. Lees ook onze andere tips waarmee we je helpen om de hele kamerverhuur goed te organiseren en ook fiscaal perfect te regelen.

Huurovereenkomst Bedrijfsruimte tussen Beheer en Werk-BV

24,95

Verhuur van bedrijfsruimte binnen een concern. De verhuurder is de holding, de huurder is de werkmaatschappij. Hierdoor heb je een zakelijke verhouding tussen deze twee bedrijfsonderdelen. Je moet dat schriftelijk goed vastleggen. Dat zal je boekhouder vragen, maar ook zeker de fiscus.

Huur- / Pachtovereenkomst Horeca

24,95

Een pachtcontract en ook een huurcontract van een horecabedrijf. Hierin naast pacht en huurbepalingen ook eisen die de verpachter stelt over bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld welke leverancier van drank, speelautomaat en dergelijk je moet gebruiken.

Verhuurdersverklaring

6,95

Een verhuurdersverklaring waarin een voormalig verhuurder verklaart hoe het gedrag van een huurder is geweest. Het beantwoordt o.a. of de huur altijd op tijd is betaald, er geen sprake van overlast is geweest en of er geen regels zijn overtreden. Het is feitelijk een uitgebreide verklaring van (goed) huurgedrag.

Uitbreiding Huurovereenkomst met Koopoptie

8,95

Optie om een gehuurd bedrijfspand te kopen. Je kunt een nieuw of bestaand contract met deze koopoptie aanvullen. Met deze clausule krijgt een huurder het eerste recht om een bedrijfsonroerend goed over te nemen. De voorwaarden vul je zelf in.

Huurovereenkomst Materieel

24,95

Een huurovereenkomst voor de zakelijke verhuur van materieel. Veel bedrijven huren wat duurdere productiemiddelen. Deze overeenkomst is zowel voor korte huurperiodes als voor lange huur te gebruiken.

Huurovereenkomst Kantoorruimte

24,9537,40

Wij hebben een degelijk en uitgebreid huurcontract waarin je juridisch sterk staat en alle uitzonderingen zijn opgenomen. Download deze huurovereenkomst kantoorruimte en vul de openstaande velden in. Onze contracten zijn ook in het Engels verkrijgbaar. Let op: er is een aparte huurovereenkomst bedrijfsruimte voor winkels / detailhandel.

Overeenkomst voor Gebruik Kantooradres als Zakelijk Adres

12,95

Overeenkomst waarbij een huurder een kantooradres huurt zonder kantoorruimte. De ondernemer heeft hier een adres voor correspondentie en eventuele andere diensten. Zoals telefoonservice, bureau of vergaderruimte. Formeel is dit geen huurcontract, maar dienstverlening.

Huurovereenkomst Verhuur van Roerende Zaken

24,95

Je wilt iets verhuren, goederen of andere spullen. Juridisch noemen we dat roerende zaken. Met dit contract regel je dat duidelijk is dat die spullen van jou zijn en dus niet verkocht zijn. Bovendien regel je alles dat nodig is om een goed huurcontract op te stellen.

Algemene Bepalingen Huurovereenkomst Woonruimte

24,95

Uitgebreide algemene bepalingen huurovereenkomst. Deze kan je in aanvulling gebruiken op een huurovereenkomst bestemd voor woonruimte. Hiermee regel je in detail wat je op hoofdlijnen regelt in een contract.

Tijdelijke Huurovereenkomst Woonruimte in Gebouwen Leegstandwet

24,95

Tijdelijke huurovereenkomst woonruimte in gebouwen. Woningen die gerealiseerd worden in bestaande gebouwen met een andere bestemming. Gebouwen die met eenvoudige aanpassingen geschikt zijn voor bewoning. De tijdelijke verhuur kan op grond van een vergunning voor tien jaar worden aangevraagd.

Tijdelijke Huurovereenkomst Woning Bestemd voor Renovatie of Sloop

24,95

Tijdelijke huurovereenkomst woning bestemd voor renovatie of sloop. In de periode tussen het vertrek van de reguliere huurder en de renovatie of sloop kan je een woning tijdelijk verhuren. Daarvoor heb je dan wel een goed contract nodig. Je wilt niet met nieuwe huurders blijven zitten.

Tijdelijke Huurovereenkomst te koop Staande Huurwoning Leegstandwet

24,95

Veel huurwoningen staan te koop. De verhuurder wil die woningen verkopen. De laatste officiële huurder is vertrokken. Om kraken en leegstand te voorkomen wil de eigenaar de woning tijdelijk verhuren. Dit is een tijdelijke huurovereenkomst voor de periode tot de koop. Met dit contract dek je als je verhuurder je positie goed in.

Huurovereenkomst Tijdelijke Verhuur Koopwoning Leegstandwet

24,95

Je woning staat te koop. Tijdens die periode wil je de woning tijdelijk verhuren. Dat kan met toestemming van de gemeente. Dit is een huurovereenkomst voor tijdelijk verhuur van te koop staand huis. Je moet een goed contract gebruiken, want als je het huis verkoopt wil je zeker weten dat het direct wordt ontruimd. Bovendien, je moet tijdens de huurperiode wel in het huis kunnen voor bezichtigingen.

Huurovereenkomst Fiets

24,95

Overeenkomst tot verhuur van een fiets. Regelt de hele huur van de fiets. Te gebruiken als je bijvoorbeeld fietsen wilt verhuren naast een andere dienst. Bijvoorbeeld bij jouw hotel of Air BNB. Van belang om dat goed te regelen, denk ook aan zaken als schade en diefstal.

Overeenkomst Gedeelde Huur

12,95

Samen een huurwoning delen. Een goed plan. Maar onderling moeten jullie de zaken nog wel op papier zetten. Hoe verdelen jullie de kosten, hoe kan iemand vertrekken, wat te doen met verzekeringen of internet? Leg het direct goed vast, om later problemen te voorkomen. Gedeelde huur kan juridisch heel lastig uitpakken.

Huurovereenkomst voor de Plaatsing van een Antenne

24,95

De eigenaar van een hoog gebouw wil het dak verhuren. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een antenne voor mobiele telefonie. Je verhuurt ook eventueel een ruimte voor de apparatuur die hierbij hoort. Leg het goed vast in dit contract.

Garantie Huur

24,95

Garantie voor het betalen van de huur ten behoeve van de verhuurder. De garantsteller staat garant voor de verplichtingen van de huurder zoals het betalen van de huur.