Adriënne van Geel

Adriënne van Geel

Home » Adriënne van Geel
8.0
Functie: Advocaat
Kantoor: Van Gelder Advocaten
 Universiteit van Tilburg
 11 jaar ervaring

Adriënne van Geel heeft van jongs af aan een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze omarmt het uitgangspunt ‘afspraak is afspraak’ en houdt voet bij stuk bij principekwesties. Eigenschappen die haar, jaren later, goed van pas komen in de advocatuur. Adriënne is gespecialiseerd in arbeidsrecht en het reorganiseren van bedrijven.
Ze geniet van de intensieve samenwerking met gedreven ondernemers en HR-medewerkers. Maar ook werknemers die onrechtvaardig behandeld zijn, kunnen rekenen op haar vuur en betrokkenheid.

Praktisch
Adriënne is het toonbeeld van de ‘praktisch denkende’ advocaat. Ze gaat in de schoenen van haar cliënt staan en bekijkt bij welke oplossing hij het meest gebaat is. Niet alleen juridische, maar ook financiële en gevoelsmatige aspecten van de zaak passeren de revue. Heeft ze samen met jou een totaalplaatje geschetst en een passend plan uitgestippeld, dan bijt ze zich in de zaak vast. “Als ik gelijk heb, dan ga ik ver om dat gelijk te halen.” Het geeft haar een enorme drive als zaken die zonder juridische hulp uitzichtloos leken, een goede afloop krijgen.

Specialisme: Adriënne van Geel

Adriënne is gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeid
  • Ondernemen
  • Vennootschap

Adriënne werkt voor de volgende soort klanten: particulier, zakelijk

Join the discussion

Menu

0
Je winkelwagen