Elise van Es

Elise van Es

Functie: Jurist

Kantoor: Legalitas

opleiding Universiteit van Amsterdam

ervaring   13 jaar ervaringElise is professional in buitengerechtelijke en gerechtelijke procedures voor het MKB en groot zakelijke segment. Een expert in het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers c.q. werkgevers en HR managers op het gebied van arbeidsrecht, reorganisaties en opbouw van professionele werknemersdossiers ten behoeve van ontslagprocedures. Zij is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht, de WWZ en de Wet Normering Topinkomens.

In augustus 2014 heeft Elise de landelijke media behaald met een gewonnen groepsprocedure tegen het UWV. Het betrof een Payroll conflict.

Zij is ook docent Arbeidsrecht en Algemeen Verbintenissenrecht bij de Hogeschool van Amsterdam en bij het NTI. Daarbij verzorgt Elise van Es regelmatig cursussen en lezingen.

Elise is betrokken, snel en levert kwaliteit. Zij komt op voor jouw recht.
Zij biedt haalbare en praktische oplossingen. Daarom is zij betrokken en gemakkelijk en direct benaderbaar. Ze heeft oprecht interesse in jouw zaak. Ze wil dat jij zoveel mogelijk inzicht krijgt in jouw juridische positie, zonder dat je direct zorgen hoeft te maken over de kosten die je daaraan kwijt zult zijn.Amsterdam Adres:
Keizersgracht 241
1016 EA  Amsterdam
linkedin   http://www.linkedin.com/pub/elise-van-es/4b/4b9/171
twitter @legalitasadvies


Specialisme: Elise van Es

De voordelen op een rij

  • Gemiddeld 18 jaren werkervaring
  • 88 geselecteerde juristen


Hier uw foto of logo?
Hier jouw foto?

ma-vrij: 9-17 uur 020 2610018

thuiswinkel waarborg