Gert Poot

Gert Poot

Home » Gert Poot
8.0
Functie: Advocaat
Kantoor: Stip Advocatuur
 Universiteit Leiden
 9 jaar ervaring

Gert heeft altijd op grote advocatenkantoren gewerkt en weet dus hoe het vak op het hoogste niveau moet worden uitgeoefend. Bij Stip staat kwaliteit hoog in het vaandel en is de ‘track record’ van gewonnen procedures en mooie schikkingen opzienbarend. Toch is de aanpak van Gert compleet anders dan vroeger. Niet alleen qua prijs (deze ligt uiteraard een stuk lager dan voorheen), maar ook qua service.

Gert gelooft in direct, praktisch advies, waarin niet alleen wordt gekeken naar de juridische kant van het verhaal, maar ook naar de (vaak veel belangrijkere) persoonlijke of commerciële kant. Gert gelooft dat een goed advies altijd gebaseerd moet zijn op meer dan het juridische, vandaar de slogan van het kantoor: meer dan advocatuur. Gert gelooft in continue bereikbaarheid: geen brieven dus, maar e-mail, telefoon of whatsapp.

Gert gelooft niet in onnodig gebruik van papier (Stip is als kantoor papierloos), gelooft niet lange juridische memo’s die nooit echt een antwoord geven op de gestelde vraag en gelooft ook niet in secretaresses en telefonistes die je in de wacht zetten terwijl je eigenlijk iets beters te doen hebt. Bel je met Stip dan krijg je altijd direct een advocaat of jurist aan de lijn.

Dat de service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de reviews. In 2018 ontving het kantoor een advocaatscore review award als het op één na best gewaardeerde kantoor van Nederland. De resultaten zijn gepubliceerd in het advocatenblad (https://www.advocatenblad.nl/magazines/nummer-10-2018/ ).

Bel of e-mail gerust voor meer informatie.

Specialisme: Gert Poot

Gert is gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

  • Intellectuele Rechten
  • Bedrijfspand en bedrijfsactiva
  • Ondernemen
  • Financieel
  • Arbeid
  • Zekerheid & Faillissement
  • Wonen

Gert werkt voor de volgende soort klanten: particulier, zakelijk

Join the discussion

Menu

0
Je winkelwagen