Marieke van Gelder

Marieke van Gelder

Functie: Advocaat

Kantoor: Van Gelder Advocaten

opleiding Universiteit Nijmegen

ervaring   19 jaar ervaringVanaf haar vroegere jeugd heeft Marieke al een bijzondere interesse in het oplossen van onrechtvaardige situaties in haar omgeving. Ze koos dan ook heel bewust voor een studie Rechten. Hiermee zou ze mensen kunnen helpen om problemen te voorkomen dan wel uit de wereld te helpen.
Na haar opleiding deed ze ervaring op als advocaat in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en bij reorganisaties en bedrijfsovernames. En ondertussen borrelde haar ondernemersbloed. Toen de tijd hiervoor rijp was, greep ze haar kans: Van Gelder Advocaten was een feit.

Marieke is een zakenvrouw in hart en nieren. Ze pakt elke zaak doelgericht en onbevangen aan. Moeiteloos verplaatst ze zich in het perspectief van haar klanten, veelal mede-ondernemers. Deze leren haar kennen als efficiƫnt, openminded en optimistisch. Met deze laatste eigenschappen - de brede kijk en de positieve instelling - zijn haar juridische oplossingen regelmatig verrassend. Bovendien is ze ambitieus. "Ik ben graag de beste in wat ik doe."Berkel-Enschot Adres:
Bosscheweg 40
5056 KC  Berkel-Enschot
linkedin   nl.linkedin.com/in/mariekevangelder


Specialisme: Marieke van Gelder

De voordelen op een rij

  • Gemiddeld 18 jaren werkervaring
  • 88 geselecteerde juristen


Hier uw foto of logo?
Hier jouw foto?

ma-vrij: 9-17 uur 020 2610018

thuiswinkel waarborg