Paul van Esseveldt

Paul van Esseveldt

Paul van Esseveldt
Functie: Advocaat
opleiding Vrije Universiteit Amsterdam
ervaring   11 jaar ervaring

Paul adviseert zowel werkgevers als werknemers over alle facetten van het arbeidsrecht. Denk daarbij aan ontslag, non-concurrentiebedingen, disfunctioneren, werkgeversaansprakelijkheid, reorganisatie en loonvorderingen.Paul wordt geprezen om zijn gedrevenheid en deskundigheid. Hij vindt het van groot belang om eerst tot de kern van een probleem of vraag te komen en werkt vervolgens snel naar een concrete oplossing toe. Paul doet wat nodig is voor jou en als het nodig is, gaat hij graag de strijd aan bij de rechter. Bij voorkeur bereikt Paul langs de minnelijke weg een oplossing van het arbeidsconflict, omdat hij uit ervaring weet dat lange procedures in het arbeidsrecht veelal slechts verliezers kennen


Voor zijn intrede in de advocatuur was Paul ruim 15 jaar actief op het hoogste niveau van de hockeysport. Hockey loopt dan ook als een rode draad door zijn leven en heeft hem veel gegeven en geleerd: gedrevenheid, discipline, flexibiliteit en samenwerken en presteren als team!

Team Advocaten

TEAM Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat landelijk opereert. De advocaten zijn zonder uitzondering ervaren. De advocaten staan zowel ondernemingen, non-profit organisaties als particulieren terzijde. Gedrevenheid, betrouwbaarheid en no nonsense kenmerken hunaanpak. Een advocaat van Team kan je altijd bereiken, indien noodzakelijk, ook ’s avonds en in het weekend . Op momenten wanneer jou dat uitkomt.


KantoorPlaats1}Adres:
Herculesplein 213
3584 A UTRECHT

Specialisme: Paul van Esseveldt

Paul van Esseveldt

Paul is gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeid
  • Intellectuele Rechten
  • Consumentenzaken
  • Ondernemen

Paul werkt voor de volgende soort klanten: particulier, zakelijk, overheid

0