Sonja da Graca

Functie: Jurist
Kantoor: Graca Juridische Dienstverlening
opleiding Universiteit van Utrecht
ervaring   8 jaar ervaring

Sonja wil in elke kwestie, deze zoveel mogelijk buiten de rechter om op te lossen. Zij zal dan ook – indien van toepassing – adviseren om met de wederpartij in onderhandeling te treden. Als blijkt dat dit helaas niet tot de mogelijkheden behoort, zal zij namens jou een juridische procedure starten.

Mocht je al gedagvaard zijn door de tegenpartij, neem dan vooral ook contact op! Wellicht dat de zitting toch nog kan worden vermeden.

Daarnaast is Sonja van mening dat je pas een goed jurist bent als je je cliënt meedeelt dat er een grote kans is op succes, maar juist ook als je je cliënt laat weten dat de zaak juridisch gezien zo goed als kansloos is. In het laatste geval laat zij dit direct weten, zodat je jouw uitgaven kunt beperken.

Het juridisch advies dat Sonja geeft staat dus voor betrokkenheid. Zij adviseert particulieren en horeca-ondernemers. Voor de horeca heeft zij zich gespecialiseerd in de onderwerpen waar horecabedrijven mee te maken krijgen. Problemen over vergunningen, terrassen, of personeel. Sonja heeft er ervaring mee. Ze spreekt de taal van de horeca.

Specialisme: Sonja da Graca

Sonja is gespecialiseerd op de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeid
  • Ondernemen
  • Consumentenzaken
  • Overheid

Sonja werkt voor de volgende soort klanten: particulier, zakelijk

0
Je winkelmand