Voor Juristen

Home » Juristen » Voor Juristen
7.9

Samenwerking Juristen en Overeenkomsten.nl

Via Overeenkomsten.nl kunnen bezoekers juridische documenten per stuk afnemen, veel van die documenten zijn zelfs gratis. Onze bezoekers zijn voor 70% zakelijke bezoekers. Naast ondernemers zijn veel afnemers adviseurs van ondernemers, zoals advocaten, accountants en administratiekantoren. Voor juristen biedt dit kansen. Veel bezoekers hebben na hun eerste stap met een document behoefte aan extra hulp een second opinion van een jurist, een advocaat of notaris. Dat kan jij zijn.

Vermelding Jurist of Advocaat

Je kunt een eenvoudige gratis vermelding van jouw gegevens krijgen. We bieden ook een uitgebreider betaalde vermelding op Overeenkomsten.nl. Daarmee bereik je duizenden rechtzoekenden per maand.

Andere mogelijkheden

brief of contract

Er is veel meer mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld jouw documenten op onze site publiceren. Wij bouwen dan een aparte omgeving op onze site. Schrijf een paar artikelen, blogjes, en lever nog wat modellen aan. Wij zorgen dat die goed gelezen worden. Kijk voor een voorbeeld eens bij dit artikel van Nico Mookhoek.

Je kunt ook onze documenten aan jouw cliënten aanbieden. Eventueel zien zij niet dat het om onze documenten gaat, het zogeheten “white label”. Je kan jouw cliënten zo toegang geven tot een schat aan juridische informatie.

Meedoen

Wil je meer weten of verder praten? Wil je als kantoor direct aansluiten? Neem dan contact op met: mr. Pablo van Klinken, directeur van JustitiaOmnibus. Ik kom graag bij je op kantoor langs om de mogelijkheden te bespreken.

0
Je winkelwagen