Voor Juristen

Samenwerking Juristen en Overeenkomsten.nl

Via Overeenkomsten.nl kunnen bezoekers juridische documenten per stuk afnemen, veel van die documenten zijn zelfs gratis. Onze bezoekers zijn voor 70% zakelijke bezoekers. Naast ondernemers zijn veel afnemers adviseurs van ondernemers, zoals advocaten, accountants en administratiekantoren. Voor juristen biedt dit kansen. Veel bezoekers hebben na hun eerste stap met een document behoefte aan extra hulp een second opinion van een jurist, een advocaat of notaris. Dat kan jij zijn.

Vermelding Jurist of Advocaat

Je kunt een eenvoudige gratis vermelding van jouw gegevens krijgen, of een uitgebreider betaalde vermelding op Overeenkomsten.nl. Daarmee bereik je duizenden rechtzoekenden per maand.

Andere mogelijkheden

Er is veel meer mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld jouw documenten op onze site publiceren. Wij bouwen dan een aparte omgeving op onze site. Je kunt ook onze documenten aan jouw clienten aanbieden. Eventueel zien zij niet dat het om onze documenten gaat, het zogeheten “white label”. Je kan jouw clienten zo toegang geven tot een schat aan juridische informatie.
Er is nog veel meer mogelijk, u kunt hierover lezen op de site van Justitia Omnibus.

Meedoen

Wil je meer weten of verder praten? Wil je als kantoor direct aansluiten? Neem dan contact op met: mr. Pablo van Klinken, directeur van JustitiaOmnibus. Ik kom graag bij je op kantoor langs om de mogelijkheden te bespreken.

0
Je winkelmandje