Nieuwe klanten voor advocaten of juristen

Onze website bevat grote hoeveelheden gratis juridische documenten. Wij tonen de bezoekers de namen van juristen en advocaten die ze verder kunnen helpen. We doen dat heel precies, dus op regio en specialisme. Een voorbeeld:
Een bezoeker heeft een brief gevonden: “protest tegen ontslag op staande voet”. De brief is gratis. De bezoeker downloadt de brief en ziet nu direct een in het arbeidsrecht gespecialiseerde jurist of advocaat in de regio.
Die gespecialiseerde advocaat of jurist kun jij zijn.

Jurist of Advocaat met jouw foto?

Je bent Jurist, Advocaat of Notaris en wilt op Overeenkomsten.nl  je profileren voor rechtzoekenden? Dat kan kosteloos!. Het is super eenvoudig en kost jou (bijna) geen werk.

1. Vul het aanmeldformulier in dat je mee wilt doen.
2. Wij zoeken op jouw website of in je LinkedInprofiel een foto. We vullen de gegevens aan, met jouw naam en het jaar van eventuele beëdiging. We schrijven ook een pakkend profiel.
3. Daarna sturen we jou een linkje voor de controle, of aanvulling.
Je bent dus in 1 muisklik online.

[aandeslagButton url=”https://www.overeenkomsten.nl/bestelformulier-juristen/”]

duizenden rechtzoekenden

Meer kan ook

Naast het gratis profiel hebben we ook twee betaalde varianten. Je wordt dan vaker en beter gepresenteerd. Je ziet alle mogelijkheden op het bestelformulier. Omdat je een vast bedrag per maand betaalt weet je zeker dat deze vorm van klantenwerving is toegestaan door de Orde van Advocaten.

Je kan ook een compleet kantoor aanmelden. Geef ons toestemming om de gegevens te kopiëren en we maken voor alle advocaten of juristen een profiel aan. Snel, handig en kosteloos.

[aandeslagButton url=”https://www.overeenkomsten.nl/bestelformulier-juristen/”]

Hoe kom ik er weer van af?

Wil je weer van de site? Stuur een mailtje aan ons en wij halen jouw gegevens direct weer van de site.

Kan ik ook nog iets doen?

Het is erg handig als je een link op jullie eigen site plaatst. Dat is in ieders voordeel: hoe meer verwijzingen naar Overeenkomsten.nl, hoe meer belang Google aan de site hecht. Voor de bezoekers aan jouw site is het ook een mooie service: “gratis juridische voorbeeldbrieven vind je op: www.overeenkomsten.nl”

Word medewerker

Wij publiceren berichten die jij schrijft. Op die manier trek je een groot publiek. Bij ieder artikel nemen we jouw profiel op. Zo word je bekend onder jouw doelgroep. Bij voorkeur plaatsen we bij een artikel ook een product, zoals een gratis brief. Wij helpen jou redactioneel met de artikelen. We wijzigen niets inhoudelijk, maar zorgen wel voor de juiste zoektermen. Kijk voor een goed voorbeeld eens naar de artikelen over de AVG, van Nico Mookhoek.

Je kan ook modelbrieven opsturen. Maakt niet uit over welk onderwerp. Onze redactie bewerkt de brieven wel tot handige modellen.

Groot publiek

Maandelijks bezoeken duizenden rechtzoekenden de site Overeenkomsten.nl. Op de site kunnen zij eenvoudig een eerste stap zetten bij een juridisch probleem. Dat de bezoekers een eerste stap zelf zetten wil niet altijd zeggen dat hun probleem daarmee uit de wereld is. Bovendien kan het zo zijn dat een bezoeker het zelf gemaakte document wil laten controleren. In beide gevallen zal de behoefte bestaan aan juridische ondersteuning.

Extra voordelen

google logo

Hoe meer verwijzingen er naar jou te vinden zijn online, hoe meer bezoekers er op jouw site zullen komen. Google vindt jou namelijk belangrijker als er meer naar je wordt verwezen. Dus dan kom je ook hoger in de zoekresultaten van Google. Een opname op onze website levert een hoge Google waardering, omdat onze site veel bezocht wordt en bovendien al heel lang bestaat.

[aandeslagButton url=”https://www.overeenkomsten.nl/bestelformulier-juristen/”]