Koopovereenkomst Motor

12,95

Koopovereenkomst motor. Een overeenkomst voor de koop en verkoop van een motor. Hiermee leg je de belangrijke zaken vast, zoals de prijs, de stand van de motorfiets. Ook is duidelijk welke schade er mogelijk al was aan de motor. Goed contract voorkomt dat er later discussie ontstaat.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Koopovereenkomst motor

Koopovereenkomst waarbij afspraken worden gemaakt omtrent de aanschaf van een tweedehands motorfiets. Belangrijk om bij een grote aanschaf als een motor goed vast te leggen wat er verkocht wordt. De afspraken maken duidelijk om welke motor het gaat en wat de belangrijkste kenmerken van de motorfiets zijn. Lees bijvoorbeeld over wat belangrijke informatie is, zoals de kilometerstand. Door dit op schrift te zetten staat duidelijk vast wanneer de motor geleverd wordt en voor wiens rekening en risico de motor is tot dat moment.

Wat moet je zelf regelen in deze overeenkomst

Alle belangrijke feiten over de koper en de verkoper. Ook alle kenmerkende gegevens van de auto voer je in. Belangrijk is hoe en wanneer de eigendom daadwerkelijk overgaat. Als er duidelijke schade is of andere gebreken die al bekend zijn, zet ze dan op papier. Dan kan je niet achteraf daarmee geconfronteerd worden.

Samenvatting

Bepalingen over:

  • prijs;
  • datum;
  • gegevens van de motor;
  • risico;
  • gebreken en garantie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Ook bij de koop van een motor is een schriftelijke overeenkomst praktisch. De koop is ook mondeling geldig, maar het voordeel van een schriftelijke overeenkomst is dat de details duidelijk zijn. Wat belangrijk is, als er schade is of gebreken zijn, leg die vast. Dan kan de kopper niet achteraf zeggen dat hij die niet kende.
Zeker als de motor niet direct geleverd wordt is het verstandig duidelijk op papier te hebben over welke motor het gaat. Ook het moment waarop het risico overgaat van de verkoper naar de koper bepaal jij.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koopovereenkomst Motor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...