Notulen AVA Ontslag en Benoeming Bestuurder

 6,95 11,95

De benoeming van een directeur door de aandeelhouders van een BV. Dit is een formeel besluit dat genomen moet worden door de AVA. Dat besluit moet goed worden vastgelegd in notulen. Je kunt ook de Engelse vertaling van deze notulen downloaden.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Benoeming bestuurder

Notulen van de AVA waarbij een directeur wordt ontslagen en gelijk de nieuwe wordt benoemd. Bij een BV benoemen de aandeelhouders de directie. Dat is zelfs het geval in een BV met maar één aandeelhouder. Ook dan moet er een formeel besluit komen waarin de grootaandeelhouder zichzelf tot directeur benoemt. Dit vindt gebruikelijk plaats bij de oprichting van de BV, zo niet dan is er een apart besluit nodig.

Onze Notulen AVA Ontslag en Benoeming Bestuurder zijn ook in het Engels verkrijgbaar.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf de naam en geboortedatum van de directeur opnemen. Ook vul je de namen van de aanwezigen, aandeelhouders, datum en plaats in. Tot slot moet je de notulen ondertekenen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Algemene bepalingen over de vergadering;
  • Datum van aanvaarding ontslag;
  • Decharge voor bestuur;
  • Datum aanstelling nieuwe directie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De opvolging van de ene bestuurder door de andere. Het ontslag en de benoeming van een nieuwe bestuurder. Je kan de notulen ook gebruiken voor de enkele benoeming van een directeur. Wij hebben aparte notulen voor de benoeming van een commissaris.

Het is aan te bevelen om direct ook een aandeelhoudersbesluit te nemen voor noodgevallen. Je benoemt een reserve-bestuurder, vervanging bij ontstentenis en belet zoals dat heet. Die kan dan handelen als de reguliere bestuurder door omstandigheden niet in staat is om besluiten te nemen.

Bestand

Word-document

Soort

Notulen

Taal / Language

Nederlands, Engels

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Notulen AVA Ontslag en Benoeming Bestuurder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BV Compleet Bundel
124,95

Om een BV goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 15 documenten samengesteld. Maak je BV vandaag nog fiscus proof.

Vaak samen gekocht met...