Overeenkomst voor Interim- en Projectmanagement

 24,95

Je gaat een adviesopdracht of een interim-managementopdracht aannemen. Dan moet er een goed contract zijn tussen de opdrachtgever en jou. Hiermee voorkom je een arbeidsverhouding en regel je goed de onderlinge verhouding.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Interim-management of projectmanagement

Een overeenkomst voor management en consulting. De zelfstandige adviseur gaat een tijdelijk project uitvoeren als projectmanagement. Interim-management heeft meestal een duidelijk einde van de overeenkomst in de tijd. Bij projectmanagement is ook een einde, maar dat is gebonden aan het project.

De adviseur kan werkzaam zijn vanuit een BV of als ZZP-er. De adviesopdracht kan ook worden uitgevoerd door medewerkers van de opdrachtnemer. De overeenkomst regelt de onderlinge verhouding tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer, de interim-manager.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf een project omschrijving maken en die bijvoegen als bijlage. Natuurlijk ook de gegevens van de opdrachtgever en de opdrachtnemer.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Verhouding opdrachtgever/opdrachtnemer;
  • Bepaling van opdracht, plaats van werkzaamheden;
  • Overleg;
  • Relatiebeding;
  • Verbod om elkaars medewerkers in dienst te nemen;
  • Boetes.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De overeenkomst regelt de verhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Belangrijke zaken die jullie regelen, zijn bijvoorbeeld de geheimhouding en de auteursrechten. Dat laatste is van belang als er bijvoorbeeld een rapport geproduceerd gaat worden.

Het is belangrijk om een overeenkomst te sluiten bij het uitvoeren van een interim opdracht. Duidelijk moet van tevoren vast staan in welke verhouding partijen werken. Je kunt ook afspraken maken over wat er met de resultaten van je werk wel en niet mag gebeuren.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Overeenkomst voor Interim- en Projectmanagement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...