Horeca Compleet Bundel

89,95

Wil je een horecaonderneming overnemen? Dan heb je hier in één koop alle benodigde contracten. Handig en goed geregeld. Met deze bundel beschik je over een koopovereenkomst naar keuze, een overeenkomst die je kan sluiten met de verhuurder, een contract voor de overname van de naam en het domein. Kortom, voor een gering bedrag beschik je over alles dat je nodig hebt!

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Overname horeca

Je wilt een horecaonderneming overnemen. Daar zijn specifieke contracten voor. Een horecaonderneming kent meestal andere contracten dan andere bedrijven. Zo zijn er vaste overeenkomsten met leveranciers zoals brouwerijen. Ook is natuurlijk zeer bepalend dat de pachtovereenkomst overgezet kan worden naar de nieuwe eigenaar. Speciaal voor de overname horecaonderneming hebben wij dit pakket contracten samengesteld.

Je treft ook een checklist aan die je vooraf moet invullen. Daarmee breng je de overnamekandidaat in kaart en dus ook jouw kansen en risico’s. Ook is er een apart contract voor de overname van zaken als een website en/of merken. Die kan je integreren in de gewone overname. Voor de zekerheid is dit contract toegevoegd.

Wat je zelf moet opnemen

De overname van een onderneming is altijd een stukje maatwerk. Daarbij zijn financiële adviseurs van groot belang. Zij onderzoeken de financiële risico’s en de overnameprijs. De gegevens uit die voorfase moet je eventueel verwerken in de contracten.

Samenvatting

Bevat een aantal overeenkomsten en brieven die je in staat stellen een horecaonderneming over te nemen.

Context

Bij de overname van een horecaonderneming is het van belang om goed onderzoek te doen. Naast de normale overname moet de nieuwe ondernemer een aantal zaken persoonlijk regelen. Denk aan bepaalde op naam gestelde vergunningen. Onderzoek ook altijd het gemeentelijk beleid en de aankondigingen daarvan. Overheidsbeleid kan een grote invloed hebben op de omzet van de horeca. De overname heeft meestal het karakter van een passiva/activa transactie.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Horeca Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...