Rotterdams Garantieformulier 2008

 5,00 excl. btw

Het Rotterdams garantieformulier 2008 is een vorm van borgstelling. Deze borgstelling staat in het zakelijk verkeer gelijk aan een bankgarantie. Hier is de borg geen bank, maar een andere zakelijke partij. Dit model is door ons herschreven zodat het een stuk beter leesbaar en bruikbaar is.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Rotterdams garantieformulier

Het Rotterdams garantieformulier 2008 is een vorm van borgstelling die in het zakelijk verkeer gelijk staat aan een bankgarantie. Het grote verschil is dat de borg hier geen bank is. Het is een zakelijke borgverklaring. De borg geeft een borgstelling voor een bepaalde persoon af tot een bepaald bedrag en kan die niet intrekken.

Het formulier is ook gratis beschikbaar. Deze versie is inhoudelijk exact gelijk aan de formele versie. Door het te herschrijven is het echter een leesbaar model geworden dat je zelf in Word kunt bewerken.

Wat moet je zelf invullen

De drie betrokken partijen, de borg, de hoofdschuldenaar en de gewaarborgde. Ook in welk verband en tot welk bedrag de borgstelling geldt neem je op.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Hoogte bedrag;
  • Wijze van inroepen.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Het Rotterdams Garantieformulier is ontwikkeld in de handelspraktijk in Rotterdam. Het is dan ook een model dat vooral gebruikt is in de vervoerssector. Het model zelf heeft echter geen bepaalde juridische beperkingen, zeker niet tot sectoren. Het oorspronkelijke model is echter wel onleesbaar opgesteld door juristen. Zinnen van meer dan veertig woorden zijn meer regel dan uitzondering. Dit aangepaste model is inhoudelijk exact gelijk. Het is wel veel beter leesbaar en daardoor makkelijk te gebruiken voor niet-juristen.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Garantie

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Rotterdams Garantieformulier 2008” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht...