Service

Wij zijn er voor jou, de klant. We proberen je altijd te helpen. Service is een belangrijke factor voor ons. Daarom reageren we op elke uiting, dat kan via mail, telefoon of via het beoordelingsformulier, of Facebook.

Jouw vraag

Heb je een vraag? Wij helpen je graag. Wij kunnen je alleen helpen met vragen die te maken hebben met onze documenten. Algemene en persoonlijke juridische vragen kun je op veel andere plekken op het internet stellen. Wil je bijvoorbeeld weten of een specifiek document van toepassing is op jouw situatie, mail dan naar info@overeenkomsten.nl. Je kan natuurlijk ook bellen. Dat is onze service.

Heb je een klacht?

Als je niet tevreden bent over het document dat je van ons hebt afgenomen, dan horen wij dat graag binnen drie dagen. Je kunt dan direct je geld terug krijgen. Bel met ons, leg uit waarom het document niet aan jouw verwachting voldoet en geef jouw gegevens aan ons door. Je ontvangt het geld uiterlijk binnen een week op jouw rekening retour.
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over ons bedrijf, laat het ons dan direct weten. Wij zullen proberen om je te helpen. Dat doen we graag, want we hebben graag tevreden klanten. Je kunt bellen of mailen naar info@overeenkomsten.nl

Thuiswinkelwaarborg

Je kunt ook een klacht indienen bij de geschillencommissie Thuiswinkel. Dat kan je heel eenvoudig doen door Online klacht bij geschillencommissie in te dienen.
Je kunt je klacht ook indienen via het Online Europese Platform.

Procedure
Op alle klachten reageren wij in principe direct. Je hebt binnen 24 uur een reactie dat je klacht ontvangen is. Je hebt binnen twee werkdagen antwoord. We hebben de klacht binnen twee weken de wereld weer uit.

Formeel herroepingsrecht

Omdat de documenten die je kunt downloaden een dienst zijn die direct geleverd is kun je geen gebruik maken van het formele herroepingsrecht om de overeenkomst binnen veertien dagen te ontbinden. Bij het bestellen ben je daar ook mee akkoord gegaan. Zoals je hiervoor kunt lezen geven we in het geval het document niet aan jouw verwachting voldeed wel altijd binnen drie dagen je geld terug. Een eenvoudig mailtje is voldoende. Dus dat formele herroepingsrecht heb je helemaal niet nodig.

Wensen voor documenten

Je hebt behoefte aan een bepaald juridisch document en kunt dat bij ons niet vinden. Geef jouw wens door en wij gaan kijken of het document in aanmerking komt voor opname op onze site. Als wij besluiten het document op te nemen, ontvang je direct bericht.. Dat noemen wij service. Mail je wens naar info@overeenkomsten.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen.

doehetzelfnotaris

Een Advocaat, Notaris of jurist

Heb je toch een advocaat of andere jurist nodig. Je kunt via onze site een geselecteerde jurist benaderen. Zoek je een notaris? Kijk dan eens op www.doehetzelfnotaris.nl. Dat scheelt fors in de kosten.

Service

Is er verder nog iets dat je van ons wilt weten? Overeenkomsten.nl is een uitgave van Finler Media. Neem gerust contact met ons op.