Abonnee worden op overeenkomsten.nl?

Vaker een juridisch document nodig?

Indien je vaker een juridisch document nodig hebt, kun je ook overwegen een abonnement te nemen. Er is al een maandabonnement voor € 25,– (excl. BTW). Op die manier heb je onbeperkt toegang tot alle documenten in de databank. Je hebt direct toegang, altijd de laatst bijgewerkte versie van de documenten, altijd de zekerheid van een goede bibliotheek.

De abonnementen lopen om technische redenen over onze zuster site www.legal.nl. Daar werken we met dezelfde databank aan modellen. www.legal.nl

Voor wie?

De abonnees op de databank zijn voor het grootste deel advocaten en juristen. Zij gebruiken de modellen voor de juridische terreinen waar ze niet dagelijks mee van doen hebben. Omdat de documenten ook te gebruiken zijn voor adviezen kunnen ze hun klanten toch goed van dienst zijn.
Een andere groep zijn accountants, boekhouders, fiscalisten en dergelijke bedrijfsadviseurs. Zij adviseren bedrijven. De databank bevat veel modellen die bij deze advisering van belang kunnen zijn. Bijvoorbeeld leningovereenkomsten, garantstelling, notulen AVA en dergelijke. Het abonnement beidt ook de mogelijkheid om extra service te verlenen aan de klanten.
Ten slotte zijn er de andere ondernemers. Zij besparen honderden euro’s op hun juridische adviezen doordat ze veel meer zelf kunnen doen.

Jouw Abonnee Voordeel

Een abonnement heeft de volgende voordelen:

  • onbeperkt gebruik;
  • altijd de laatste versie;
  • online dus altijd overal bij de hand.

Overtuigd? Word dan nu abonnee.
Bijna Overtuigd? Neem een weekje een proefabonnement. Dat is gratis en je kan even kijken of de informatie je helpt in de praktijk. Je kan een proefabonnement aanvragen per mail, dan beoordelen wij dat zo snel mogelijk. Je kan ook aangeven dat je het pas op een later tijdstip in wilt laten gaan.

Gebruik documenten voor advies

Stel je wordt abonnee, wat kan je dan? Je kan alle juridische documenten gebruiken in jouw eigen organisatie. Je kan ze ook gebruiken voor adviezen. Je hebt op ieder moment, op ieder plek met internet, toegang tot de complete databank. Die bevat Word documenten die continu zijn bijgewerkt. Jouw complete organisatie heeft dus toegang tot de laatste juridische kennis.

0