Word Documenten

Home » Service » Word Documenten
7.9

Documenten bewerken in Word

Word document

Ieder document dat je bij ons koopt is gewoon een Word document. Daardoor kan je elk juridisch stuk heel makkelijk zelf aanpassen. Op die manier maak je het laatste stukje van ieder contract zelf op maat. Onze documenten zijn dan ook mee een voorbeeldcontract of modelbrief.

Het is ook heel veel makkelijker dan uitgebreide vragenformulieren invullen. Doordat je veel flexibeler bent maak je zelf jouw contract op maat.
In de modellen die wij leveren staan op de belangrijkste plekken haakjes en invuladviezen. Op die plekken moet je zelf het contract afronden. Dat is natuurlijk bij de meest voor de hand liggende onderwerpen. Dus namen, adressen, bedragen en percentages moet je altijd zelf invullen. Je opent een Word document op iedere PC, tablet of mobiel. Soms is het bewerken op een Apple telefoon niet eenvoudig.

Maatwerk door een jurist

Als je niet zelf een contract kan aanpassen dan kan je altijd een van onze juristen inschakelen. Die maken graag een maatwerkcontract. De tarieven zijn dan natuurlijk anders dan als je zelf een contract maakt. Je kan met de juristen vooraf bespreken welke kosten je kan verwachten.

Je kan onze juristen ook inschakelen als je op zoek bent naar een document dat niet in onze databank staat. Of je schakelt een jurist in voor het vervolg, als er een conflict of rechtszaak speelt.

Menu

0
Je winkelwagen