Thuiswinkelwaarborg

Overeenkomsten.nl is gecertificeerd met een Thuiswinkelwaarborg. De Thuiswinkelwaarborg is van toepassing voor particulieren. Overeenkomsten.nl past deze voorwaarden ook zoveel mogelijk toe op het zaken doen met andere ondernemers.

Belangrijke zaken

Niet goed Geld terug

Wij verkopen een product dat naar zijn aard niet terug gestuurd kan worden. Je kan echter toch als het document niet voldoet aan jouw verwachting binnen zeven dagen je geld terug krijgen. Lees onze spelregels in begrijpelijk Nederlands, of de meer Juridische Voorwaarden.

Transparant wie wij zijn

De website Overeenkomsten.nl is eigendom van Finler Media op onze website lees je alles over het bedrijf, de filosofie en het management. Je vindt daar ook alle feitelijke gegevens over de onderneming.

Privacy

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw privacy. We hebben een speciale code hiervoor opgesteld.

Logo Autoriteit Persoonsgegevens

Wij hadden al sinds 2012 een registratie bij De Autoriteit Persoonsgegevens. Met de nieuwe AVG is deze registratie vervallen. Wij gaan bijzonder zorgvuldig met jouw gegevens om. We vragen niets meer dan strikt noodzakelijk. Anders dan om aan onze fiscale verplichtingen te voldoen bewaren we geen gegevens.

Klachten

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over ons bedrijf of onze producten, laat het ons dan weten. Wij zullen proberen om je te helpen. Dat doen we graag, want we hebben graag tevreden klanten. Je kan bellen of mailen naar info@overeenkomsten.nl

Je hebt meestal direct antwoord. We streven er naar de klacht binnen twee weken de wereld weer uit te hebben.