Vastgoed Compleet Bundel

 124,95

De Vastgoed Compleet Bundel is het pakket contracten voor iedereen in de vastgoedbranche. Bevat huurcontracten van woning tot kantoor. Perfect te gebruiken voor makelaars, projectontwikkelaars, verhuurders, kortom voor iedereen die regelmatig iets met onroerend goed doet.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Vastgoed verhuren

Alle juridische documenten die je nodig voor als je ooit iets doet met de verhuur van bedrijfsvastgoed & wonen. Wij hebben een selectie van de 10 belangrijkste documenten gemaakt. Die hebben we in de Vastgoed Compleet Bundel gestopt en kun je in één keer met 50% korting downloaden.

Wat moet je zelf invullen

Alle documenten zijn word-bestanden. Je vult dus zelf altijd de gegevens over de partijen in. Ook zijn er vaak keuzes, die duidelijk zijn aangegeven in de documenten.

Samenvatting

Bevat contracten en verklaringen voor de verhuur van:

  • Bedrijfs- en kantoorruimtes; 
  • Woonruimtes;
  • Grond.

Context

Onze Vastgoed Compleet Bundel is er voor mensen die vaker een huurcontract nodig hebben. Het bevat veel voorkomende juridische zaken, op een heldere en duidelijke manier geregeld.

Dit pakket is opgezet vanuit de verhuurder. Bepalingen zijn daardoor voor die partijen gunstig. Is een bepaald contract jouw core business? Overweeg dan een keer een op maat gemaakt juridisch advies voor dat contract. Natuurlijk is ons complete pakket goedkoper dan het uurtarief van een jurist.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

10 documenten

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Vastgoed Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...