Vereniging Compleet Bundel

89,95

Nadat je een vereniging hebt opgericht, moeten er nog heel wat formele zaken geregeld. Maak je vereniging compleet met dit pakket besluiten, notulen en contracten. Van een model huishoudelijk reglement, tot een regeling voor vrijwilligers of een modelnotulen bij belangrijke besluiten. Je hebt alle documenten in één koop.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Compleet Juridisch Pakket Vereniging

Als je eenmaal statuten hebt dan is je vereniging juridisch gezien nog niet af. Maak je vereniging compleet. Dat wil zeggen dat je een aantal aanvullende regels gaat opstellen. Die zijn niet verplicht, maar geven wel structuur aan de vereniging.

Het is verstandig om de werkwijze van de vereniging vast te leggen in een huishoudelijk reglement. Daarin regel je alle lopende zaken. Het grote voordeel is dat je het huishoudelijk reglement zelf makkelijk kan aanpassen. Het is een regeling die is vastgesteld door de ledenvergadering, die kan de regeling dus ook weer wijzigen. Je hoeft niet langs de notaris. Maar er zijn vaak meer zaken die je goed moet vastleggen om de vereniging goed te organiseren in juridische zin.

Misschien gaan er ook wel mensen werken voor de vereniging. Bijvoorbeeld vrijwilligers of studenten en scholieren die een stageplek zoeken. Je kan eenvoudig de overeenkomsten gebruiken in dit pakket. Er zijn modelnotulen om de belangrijkste besluiten van de Ledenvergadering vast te leggen.

Hoe ga je om met declaraties? Ook daarvoor bevat het pakket een handige declaratieregeling. Ga je nog een stapje verder in de professionalisering? Dan hebben we ook een arbeidsovereenkomst voor een directeur opgenomen. Met de daarbij behorende bestuursbesluiten. Kortom, je bent helemaal compleet voorzien van alle juridische documenten die je de komende jaren nodig hebt om jouw vereniging optimaal te laten functioneren.

Context vereniging compleet

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Voor het compleet goed vastleggen van alle formele zaken van jullie vereniging, op de statuten na. Een vereniging is gebaseerd op statuten. Die bevatten een regeling voor de organisatie op hoofdlijnen. Binnen een vereniging moet je echter nog veel meer regelen in onderlinge afspraken. Daarvoor maak je dan gebruik van documenten zoals een huishoudelijk reglement, een ledenregeling of contributieregeling. Met leden komen ook andere documenten die mogelijk de verhouding tussen de vereniging en de andere vastleggen. Al die documenten kan je ook in één pakket afnemen. Met vereniging Compleet heb je dan alles in huis.

Vaste ondersteuning voor vereniging

verenigingen.nlHeb je als verenigingsbestuurder vaker behoefte aan ondersteuning? Door abonnee te worden bij www.verenigingen.nl heb je altijd een goede vraagbaak. Abonnees ontvangen alle juridische documenten voor verenigingen. Bestuurders kunnen ook gebruik maken van de gratis helpdesk voor bestuurders.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Bestemd voor

Vereniging

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Vereniging Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...