Volmacht aan Makelaar Onroerend Goed

6,95

Volmacht voor een makelaar in onroerend goed. Hiermee kan de makelaar naar keuze een bod uitbrengen of aanvaarden. De makelaar kan ook de koopovereenkomst namens jou sluiten. Je kan de volmacht heel concreet maken. Ook te gebruiken voor de aankoop op een veiling.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Volmacht makelaar

koophuisJe schakelt een makelaar in. Die wil je een volmacht geven om onder strikte voorwaarden namens jou te handelen. Dit is een volmacht aan een makelaar in onroerend goed. Hiermee kan de makelaar:

  • een bod aanvaarden;
  • een bod uitbrengen;
  • een overeenkomst tot koop en verkoop sluiten.

Je kan dus naar keuze bepalen of de volmacht voor de aankoop of de verkoop is. Bij de aankoop van een woning behoud je natuurlijk de wettelijke bedenktijd. Deze opdracht kan je ook gebruiken voor aankoop op een veiling.

Wat je zelf moet opnemen in de volmacht

Je moet de volmacht aanpassen aan jouw concrete wensen. Hoe duidelijke je de rijkwijdte omschrijft hoe beter het voor jou is. Je kan de tekst ook aanpassen op een concreet adres of object.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • omschrijving van hoogte van bod;
  • opdracht aan makelaar.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een makelaar moet namens jou kunnen onderhandelen. De formele weg om dat te bereiken is dat je een volmacht aan de makelaar geeft. Bij een volmacht handelt de gevolmachtigde namens de volmachtgever. De makelaar werkt dus voor jouw rekening en risico. Een volmacht is een vorm van een contract. De overeenkomst moet aanvaard worden om te kunnen werken.

Bestand

Word-document

Soort

Volmacht

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Volmacht aan Makelaar Onroerend Goed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...