Volmacht voor Bankzaken in het Algemeen

 5,00 excl. btw

Volmacht om iemand namens jou de bankzaken uit te laten voeren. De gevolmachtigde kan alle bankzaken uitvoeren. Hiermee kan je iemand aanwijzen die namens jou kan handelen als jij daar zelf tijdelijk niet toe in staat bent.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Volmacht voor bankzaken

Volmacht om iemand namens jou de bankzaken uit te laten voeren. De volmachtgever geeft aan iemand (de gemachtigde) een volmacht tot het verrichten alle bankzaken. Je gebruikt deze volmacht bijvoorbeeld voor ouders die een van hun kinderen de financiën willen laten doen.

Ook andere mensen die tijdelijk niet hun eigen zaken kunnen regelen kunnen iemand een machtiging geven. Het betreft een ruime volmacht. Er mogen ook schulden worden aangegaan.

Wat moet je zelf invullen

Je moet de gegevens van de persoon die de volmacht krijgt goed opnemen. De volmacht kan je natuurlijk aanpassen aan je eigen wens. Indien je getrouwd bent of een geregistreerd partnerschap hebt moeten zowel jij als je partner tekenen. Je kunt de volmacht ook een einddatum geven.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Gegevens gevolmachtigde;
  • Omvang volmacht.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Wil je structureel een volmacht opstellen, eventueel voor meer dan bankzaken? Dan kan je het beste kiezen voor een levenstestament. Daarmee kan je regelen dat iemand namens jou alle financiële handelingen kan uitvoeren. Het voordeel van een levenstestament is ook dat het model is opgesteld door het notariaat in samenspraak met de banken. Hierdoor is het beter te gebruiken.

Bestand

Word-document

Soort

Volmacht

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Volmacht voor Bankzaken in het Algemeen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...