Over ons

Overeenkomsten.nl is van Finler Media, een Nederlandse uitgever van voorbeeldcontracten en modelbrieven voor particulieren en zakelijk gebruik.

Onze contracten zijn door ervaren juristen met minimaal 20+ jaar werkervaring opgesteld en gecontroleerd. Sinds 2001 wordt onze database up-to-date gehouden op basis van nieuwe wetgeving.

Wat is ons doel?

De meeste mensen en (kleine) bedrijven hebben niet de financiële middelen om een dure jurist of fiscalist tegen uurtarief in te huren. Het gevolg is dat er weinig tot niets op papier staat. Bij juridische conflicten kan dit grote gevolgen hebben.

Om de drempel naar een goed contract lager te maken, bieden wij 375 modellen aan die je direct kunt downloaden.

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, maar ook accountants, HRM-adviseurs en advocaten die onze modellen als uitgangspunt gebruiken om op maat te maken voor klanten.

Scholto Bos

drs. Scholto Bos

Den Haag
Oprichter en eigenaar van Finler en verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer.

scholto.bos@finler.nl
www.finler.nl
linkedin

Pablo van Klinken

mr. Pablo van Klinken

Amsterdam
Oprichter en eigenaar van DoeHetZelfNotaris en auteur van 250 modelcontracten.

klinken@doehetzelfnotaris.nl
www.doehetzelfnotaris.nl
linkedin

Patrick Nobel

mr. Patrick Nobel

Rotterdam
Advocaat en eigenaar van Nobel Advocatuur en auteur van ruim 50 modelbrieven.

nobel@nobeladvocatuur.nl
www.nobeladvocatuur.nl
linkedin

Hoe werkt het?

Je koopt een modelcontract of voorbeeldbrief en rekent af met iDeal, Mastercard, Visa, American Express, PayPal of Apple Pay. Na betaling kom je op de pagina waar je jouw word-document direct kunt downloaden. Je krijgt ook een downloadlink en factuur in je mailbox.

Aankopen mag je onbeperkt gebruiken. Zo mag je een arbeidsovereenkomst voor alle medewerkers in jouw organisatie kopiëren. Maak een account aan, zodat je gratis over de laatste versie beschikt. Zo ben je verzekerd van het meest actuele contract zonder opnieuw te betalen.

Wat doen wij (niet)?

Wij leveren geen maatwerk of persoonlijk advies. Ons doel is om hoogwaardige en actuele standaardmodellen aan te bieden. Wij hebben geen juristen in dienst die je tegen uurtarief in kunt huren voor advies op maat of een specifieke aanvulling op een modelcontract.

Vanzelfsprekend helpen wij je als je juridische termen niet begrijpt of als je vragen over de keuze van het juiste model hebt. Het gebruik, zoals het invullen, aanvullen, wijzigen, schrappen en ondertekenen is jouw verantwoordelijkheid. Bij twijfel of je het juiste doet, raden wij je dringend aan om advies bij een specialist in te winnen.

070-2136866

Op werkdagen van 9.00 – 22.00 u.

06-12427251

Stel je vraag via Whatsapp.

info@overeenkomsten.nl

Altijd dezelfde dag reactie.