Over ons

Overeenkomsten.nl is een website van Finler Media, een Nederlandse uitgever van modelcontracten en brieven voor particulier en zakelijk gebruik.

Alle documenten op deze website zijn door de ervaren Pablo van Klinken (jurist) en Patrick Nobel (advocaat) opgesteld. Wij houden het bestand voortdurend up-to-date en breiden uit op basis van persoonlijke vragen en nieuwe wetgeving.

Wat is ons doel?

Veel te vaak maken mensen niet de stap naar een financieel adviseur of jurist bij de totstandkoming van afspraken. Een gevolg is dat er weinig tot niets op papier komt te staan. Bij juridische conflicten kan dit grote gevolgen hebben.

Om de drempel naar het opstellen van een goed contract lager te maken, bieden wij ruim 250 modellen aan tegen een scherp tarief die één ieder direct kan downloaden.

Onze klanten zijn particulier, bedrijf, maar ook boekhouders, fiscalisten, HRM-adviseurs en advocaten die onze modellen als basis gebruiken in hun eigen adviespraktijk.

drs. Scholto Bos

Den Haag
Oprichter en eigenaar van Finler en verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer.

scholto.bos@finler.nl
www.finler.nl
linkedin

mr. Pablo van Klinken

Amsterdam
Oprichter en eigenaar van DoeHetZelfNotaris en auteur van 250 modelcontracten.

klinken@doehetzelfnotaris.nl
www.doehetzelfnotaris.nl
linkedin

mr. Patrick Nobel

Rotterdam
Advocaat en eigenaar van Nobel Advocatuur en auteur van ruim 50 modelbrieven.

nobel@nobeladvocatuur.nl
www.nobeladvocatuur.nl
linkedin

Hoe werkt het?

Je koopt een modelcontract, akte of brief en rekent af met iDeal, creditcard of Apple Pay. Na betaling kom je op de downloadpagina. Daar download je jouw bestelling direct. Je krijgt de downloadlink en factuur ook in je mailbox. Open het Word-document, vul je persoonlijke gegevens in en onderteken.

Na ondertekening is de overeenkomst juridisch bindend. Een aankoop mag je onbeperkt gebruiken. Zo mag je bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst voor alle medewerkers in jouw organisatie gebruiken. Maak een account aan, zodat je altijd de laatste versie kunt downloaden. Dan ben je verzekerd van de meest actuele versie zonder opnieuw af te rekenen.

Wat doen wij (niet)?

Wij leveren geen maatwerk of persoonlijk advies. Ons doel is om actuele en hoogwaardige standaardmodellen voor particulieren en bedrijven aan te bieden. Wij hebben geen adviseurs in dienst die je tegen uurtarief in kunt huren voor Advies op Maat of een Aanvulling op een modelcontract.

Vanzelfsprekend helpen wij als je juridische termen niet begrijpt of als je vragen over de keuze van het juiste modelcontract hebt. Het gebruik, zoals het invullen, aanvullen, wijzigen, schrappen en aangaan van het contract is jouw eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel of je het juiste doet, raden wij je dringend aan om advies bij een specialist in de buurt in te winnen.

Bellen

070-2136866

Op werkdagen van 9.00 – 22.00 u.

Appen

06-12427251

Stel je vraag via Whatsapp.

Mailen

info@overeenkomsten.nl

Altijd dezelfde dag reactie.