Over Ons

Wij schrijven liever niet zoveel Over Ons, maar wel willen we dat je weet met wie je zaken doet.

(R)echt eenvoudig

Overeenkomsten.nl is een uitgave van Finler Media. De uitgeverij die het recht weer toegankelijk maakt voor iedereen. Een nieuw concept, een nieuw bedrijf. Een bedrijf dat midden in de samenleving staat en zich daar ook van bewust is.

Eerlijk zakendoen

Wij doen eerlijk zaken. Daarom voeren wij het Thuiswinkelwaarborg, het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Ben je niet tevreden over een product van ons? Voldoet het product niet aan wat je van ons verwacht? Wij proberen het met u op te lossen. Lukt dat niet, dan geldt: “Niet goed? Geld terug”.

Beoordelen

Nadat je iets van ons hebt afgenomen, nodigen wij je uit om jouw mening te geven. Wij laten alle beoordelingen zien op onze site. De beoordelingen worden bijgehouden en gepubliceerd door Kiyoh in opdracht van Thuiswinkelwaarborg.

Recht voor allen, dan ook rechtvaardig delen

Bij Finler Media werken we met het: 1 plus 1 plus 1 principe.
De eerste 1: wij geven ieder jaar 1 procent van onze omzet aan goede doelen die zich inzetten voor de toegang tot het recht.
De tweede 1: iedere werknemer geeft 1% van zijn werktijd aan een zelf te kiezen goed doel. Hiervoor ontvangen alle werknemers drie extra verlofdagen per jaar, die ze aan dat goede doel moeten besteden.
De derde 1: goede doelen kunnen iedere maand gratis documenten uit onze databank aanvragen ter waarde van 1% van de maandelijkse omzet. Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail aan: scholto.bos@finler.nl