Slim en snel geregeld

Bestellen op overeenkomsten.nl is eenvoudig en veilig. Alle prijzen zijn exclusief btw, omdat wij vooral zakelijke klanten hebben. Die kunnen de omzetbelasting als kosten bij de btw-aangifte aftrekken.

Onze website is beveiligd en onze servers staan in Nederland (Transip). Ook ons betalingsverkeer is in handen van een solide partij (Mollie). Lees onze privacyverklaring over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Stap 1. Zoeken

Bij elke overeenkomst of brief kun je de details bekijken. Wij geven een omschrijving, opsomming van de inhoud en vaak ook nog een uitleg over in welke situatie het document geschikt is.

Stap 2. Bestellen

Besluit je dat je het document wilt bestellen? Druk dan op In winkelmand. Gratis documenten kun je downloaden door op download.docx te klikken.

Stap 3. Gegevens

Vul je naam en een geldig e-mailadres in en, als je een zakelijke klant bent, ook je bedrijfsgegevens. Die zijn nodig voor de factuur. Let op: soms komt je bestelling in je spam, omdat die ten onrechte als ongewenste mail wordt aangemerkt.

Stap 4. Afrekenen

Misschien en vooral omdat wij juristen zijn, is veiligheid belangrijk. Bij ons kun je afrekenen met iDeal, creditcard (American Express, Mastercard of Visa), Paypal of Apple Pay. Betalingen worden verwerkt door Mollie. Je krijgt een e-mail met daarin een link, zodat je jouw bestelling en de factuur direct kunt downloaden.

Vaker een juridisch document nodig?

Vanaf €145,- per kwartaal (excl. BTW) kun je een zakelijk abonnement op onze website nemen. Op deze manier heb je altijd en overal toegang tot onze juridische documenten.