Slim en snel geregeld

Bestellen bij overeenkomsten.nl is bijzonder eenvoudig en veilig. Alle prijzen zijn inclusief BTW, kosten voor het betaalverkeer en zonder verzend- of administratiekosten. Alleen de prijzen van abonnementen zijn exclusief BTW, maar die zijn dan ook alleen beschikbaar voor zakelijke klanten.

Onze website is verder helemaal beveiligd. Ook ons betalingsverkeer is in handen van een betrouwbare solide partij. Voor de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan zie onze privacyverklaring.

Stap 1. Zoek een document

Je zoekt een juridisch document. Per document kun je de details bekijken, voordat je tot aankoop overgaat. Je ziet een korte omschrijving, opsomming van de inhoud en vaak ook nog een uitleg over in welke situatie het document geschikt is.

Stap 2. Bestel je contract

Besluit je dat je het document wilt gaan gebruiken, dan druk je op in winkelmand. Wil je meer dan één document hebben, dan kan dat natuurlijk door die toe te voegen. Gratis documenten kun je direct downloaden door op download .docx te klikken.

Stap 3. Vul je gegevens in

Je kunt met heel weinig gegevens een bestelling afronden. Dat zijn alleen maar jouw naam en een geldig e-mailadres. Naar dat e-mailadres zal later in het proces een e-mail worden verzonden met daarbij jouw document als bijlage. Let op dat document is word-document, daardoor kan het soms in je spam-filter ten onrechte als ongewenste mail zijn aangemerkt.

Stap 4. Reken veilig af

Een groot deel van onze juridische voorbeeldbrieven zijn gratis. Maar voor de bewerkelijke documenten moet je wel betalen. Hier is veilig bestellen voor ons heel belangrijk. Het betaalproces via iDeal spreekt voor zich. Je kunt ook betalen met Paypal, creditcard of Apple Pay. Het betaalproces is in handen van onze betaalpartner Mollie. Zij handelen jouw betaling veilig af. Hierna krijg je bericht dat je hebt betaald. Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je het document kunt downloaden.

Vaker een juridisch document nodig?

Je kunt vanaf €145,- per kwartaal (excl. BTW) zakelijk abonnement nemen op onze website. Op deze manier heb je altijd en overal toegang tot onze juridische documenten.