Onze spelregels

Er zijn zeven spelregels (algemene voorwaarden) die Overeenkomsten.nl (eigendom van Finler Media) hanteert.

  1. Eigen Verantwoordelijkheid Overeenkomsten.nl beheert deze website waarop juridische documenten en andere juridische hulpmiddelen (verder genoemd: documenten) aanbiedt. Die documenten kun je gratis of tegen betaling zelf gebruiken. Dat gebruik en de gevolgen daarvan blijven jouw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden je dringend aan om bij twijfel advies aan een jurist te vragen.
  2. Niet pikken Overeenkomsten.nl heeft grote zorg besteed aan het opstellen van de documenten. Dat heeft veel geld en moeite gekost. Je mag die documenten dan ook niet zomaar gaan verspreiden. Het auteursrecht blijft bij Overeenkomsten.nl. Je mag de documenten dus alleen toepassen voor jouw eigen gebruik als particulier of als zakelijke gebruiker. Als je ze wilt gebruiken om anderen te adviseren dan kan dat ook, maar niet door de documenten door te verkopen.
  3. Niet goed? Geld terug Overeenkomsten.nl doet er alles aan om de documenten duidelijk te omschrijven en te categoriseren. Daardoor ben je in staat om het juiste document te kiezen. Ben je toch ontevreden over het aangeschafte document dan krijg je jouw geld terug. Je moet daar binnen zeven dagen na de aanschaf om vragen.
  4. Privacy Overeenkomsten.nl slaat jouw zakelijke of persoonsgegevens op in combinatie met bestelinformatie omdat die nodig zijn voor de boekhouding. Wij slaan meer gegevens op en gebruiken die om in de toekomst zaken met je te kunnen doen. Overeenkomsten.nl maakt gebruik van cookies die tijdens jouw bezoek informatie opslaan op uw computer. Wij hanteren een privacyreglement.
  5. Overmacht Technische storingen zoals in het betaalsysteem van de banken, stroomstoringen en dergelijke vallen niet binnen het risico van Overeenkomsten.nl.
  6. Conflict Het kan zijn dat Overeenkomsten.nl met jou als gebruiker een conflict krijgt. Overeenkomsten.nl zal er alles aan doen om het zover niet te laten komen en het vóór die tijd onderling met je eens te worden. Je moet Overeenkomsten.nl daar dan wel de gelegenheid voor geven.
  7. Akkoord? Door het vakje aan te vinken dat je deze spelregels, of Algemene Voorwaarden hebt gelezen, geef je aan dat je met deze regels akkoord gaat. Kun je niet genoeg krijgen van juridische voorwaarden? Je hebt ook de gelegenheid om de juridische variant van deze spelregels te bekijken en eventueel te downloaden.