Huurovereenkomst Fiets

Eenvoudig een (elektrische) fiets of pedelec verhuren

 15,00 excl. btw

(1 review)

Dit model kun je gebruiken als je, naast een andere dienst, fietsen wilt verhuren. Bijvoorbeeld bij jouw hotel of Air BNB. Van belang is om dat goed te regelen, zodat dat er geen onduidelijkheid ontstaat bij zaken als schade en diefstal.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Fietsen verhuren

Je kunt dit model gebruiken voor commerciële fietsverhuur. Deze huurovereenkomst regelt de prijs en duur, maar ook aansprakelijkheid bij schade en diefstal. Je kunt het gebruiken als je fietsverhuur als bijproduct hebt, bijv. als je hotelkamers of via Air BNB verhuurt. Met deze huurovereenkomst fiets ben je verzekerd van een goede afspraak.

Wat moet je zelf invullen

Vul de gegevens van beide partijen in. Je kun deze overeenkomst het beste goed en duidelijk opzetten. Maak dan een apart formulier dat je mensen laat tekenen. De concrete gegevens van de fiets die ze huren neem je daar dan in op.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

 • Merk en type;
 • Huurprijs;
 • Duur;
 • Reparaties;
 • Aansprakelijkheid;
 • Verzekering;
 • Boetes;
 • Ontbinding.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bij de verhuur van roerende zaken moet je een goed contract maken. Bedenk je dat een huurder juridisch gezien beschouwd zal worden als eigenaar. Bij roerende goederen wordt de bezitter geacht de eigenaar te zijn, tenzij er tegenbewijs is. Dus in juridische zin, als iemand jouw fiets heeft, dan is die de juridische eigenaar. Tenzij jij kan bewijzen dat het niet zo is. Daar heb je deze huurovereenkomst fiets voor nodig.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

1 review voor Huurovereenkomst Fiets

 1. B&B Prinsenhoeve

  Voldoet aan al onze eisen. Ik was even in verwarring, maar je koopt het contract één keer en kunt het daarna voor een onbeperkt aantal fietshuurders gebruiken.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht...