Brief aan Werkgever Werken tijdens Staking

 0,00 excl. btw

Niet iedere werknemer wil meedoen aan een staking, vooral als dit consequenties voor je loon heeft. In deze voorbeeldbrief geef je aan dat je arbeidsbereid bent. Het doel is dat je aan jouw werkgever vraagt om doorbetaling tijdens de uren dat er gestaakt wordt.

Slim en snel geregeld.

Gratis Brief aan Werkgever Werken tijdens Staking. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Doorwerken tijdens staking

Er wordt gestaakt in de organisatie waar jij werkt. Jij wilt er vanwege de financiële consequenties niet aan deelnemen. In deze brief geef je aan te willen werken en ook vervangend werk te willen verrichten. Je geeft dus aan dat je arbeidsbereid bent, ook als de situatie het feitelijk onmogelijk maakt dat je jouw normale arbeid kunt vervullen. Je verzoekt de werkgever jouw loon tijdens de staking door te betalen.

Wat moet je zelf invullen

Vul de naam- en adresgegevens van je werkgever en jezelf in. Neem verder geen motivatie op! Dat is niet noodzakelijk en dus af te raden.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Bereidheid tot werken;
  • Verzoek doorbetaling loon.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Werknemers die niet werken, ontvangen geen salaris. Voor de werknemer die niet deelneemt, terwijl er een bedrijfsstaking is, ontstaat een financieel probleem. De vakbonden betalen een stakingsvergoeding aan hun leden. De werknemer die niet mee wil staken zal dus moeten proberen toch te werken of in ieder geval daartoe bereid moeten zijn. Vakbonden zijn meestal ook makkelijk voor werknemers die tijdens de staking zich aan willen sluiten. Voor anderen ontstaat een lastige positie als stakingsbreker.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Werkgever Werken tijdens Staking” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht...