Min-Max Contract

 15,00 excl. btw

(1 review)

Dit is een arbeidsovereenkomst waarbij partijen zo flexibel mogelijk willen zijn over de arbeidsuren. Met dit contract wordt een minimum en maximum aantal uren per week afgesproken. Vandaar de naam min-max. Na betaling kun je direct downloaden.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Min-Max Contract Voorbeeld

Arbeidsovereenkomst waarbij partijen een contract aangaan, maar zo flexibel mogelijk willen zijn over de arbeidsuren. Het zogeheten min-max contract. Partijen spreken een minimaal aantal uren per week af. De werkgever heeft het recht extra uren boven het minimum aantal op te dragen. Dat kan tot het vermelde maximum aantal uren. De dagen en uren waarop gewerkt moet worden, stellen de werkgever en de werknemer wekelijks in overleg vast.

Wat moet je zelf invullen

Alle gegevens over de functie, de werkgever en werknemer. Jullie moeten zelf bedenken wat het minimum en het maximum aantal uren per week is.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Functie;
  • Beloning;
  • Minimum en maximum uren;
  • Werkplek;
  • Vakantie;
  • Betaling.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een min-max contract is een arbeidsovereenkomst waarbij niet van tevoren duidelijk is hoeveel uur de werknemer werkt. Dit contract komt neer op een soort oproepcontract. De werkgever roept de werknemer op als er werk is.

De werkgever is verplicht in ieder geval het loon te betalen over de garantie-uren. Wat als de werknemer structureel meer werkt dan het aantal garantie-uren? Dan kan dit gevolgen hebben voor het contract. Bepalend is het het aantal uren dat gemiddeld in de laatste drie maanden is gewerkt.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Reviews

1 review voor Min-Max Contract

  1. Wilma Slotboom

    Praktisch en direct bruikbaar. Ook voor ons als leken zonder problemen in te vullen.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 15 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht...