Koopovereenkomst Motor

 10,00 excl. btw

Koopovereenkomst van een tweedehands motor tussen particulieren. Hiermee zet je alle belangrijke zaken op papier, zoals de prijs en kilometerstand. Ook noteer je welke schade er aan de motorfiets is. Goed contract om te voorkomen dat er later discussie ontstaat.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Verkoopovereenkomst motor

Modelcontract waarin afspraken worden gemaakt over de verkoop van een tweedehands motor. Belangrijk om bij een grote aanschaf als een motor goed vast te leggen wat er verkocht wordt. De afspraken maken duidelijk om welke motor het gaat en wat de belangrijkste kenmerken zijn.

Lees ook ons artikel over kilometerstand. Door alles op schrift te zetten staat duidelijk vast wanneer de motor geleverd wordt en voor wiens rekening en risico de motor is tot dat moment.

Wat moet je zelf invullen

Alle belangrijke feiten over de koper en de verkoper. Ook alle kenmerkende gegevens van de motor voer je in. Belangrijk is hoe en wanneer de eigendom daadwerkelijk overgaat. Als er schade is of andere gebreken die al bekend zijn, zet ze dan op papier. Dan kan je daar achteraf niet mee geconfronteerd worden.

Samenvatting

Bepalingen over:

  • Prijs;
  • Datum;
  • Gegevens van de motor;
  • Risico;
  • Gebreken en garantie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Ook bij de koop van een motor is een schriftelijke overeenkomst praktisch. De koop is ook mondeling geldig, maar het voordeel van onze koopovereenkomst motor is dat de details duidelijk zijn. Wat belangrijk is, als er schade is of gebreken zijn, leg je die vast. Dan kan de koper niet achteraf zeggen dat hij die niet kende.

Zeker als de motor niet direct geleverd wordt is het verstandig duidelijk op papier te hebben om welke motor het gaat. Ook het moment waarop het risico overgaat van de verkoper naar de koper bepaal jij.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koopovereenkomst Motor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...