Koopovereenkomst Motor

Eenvoudig een gebruikte motor verkopen

 10,00 excl. btw

Met dit contract verkoop je snel een tweedehands motor tussen particulieren. Je hoeft niet lang na te denken, want alles staat op papier. De prijs en kilometerstand zijn logisch, maar ook de schade noteer je stap voor stap. Download ons uitgebreide voorbeeld, zodat er geen discussie ontstaat.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Verkoopovereenkomst motor

Modelcontract om afspraken te maken over de verkoop van een tweedehands motor. Het is belangrijk om bij een grote aanschaf goed vast te leggen wat er verkocht wordt. De afspraken maken duidelijk om welke motor het gaat en wat de belangrijkste kenmerken zijn.

Lees ook ons artikel over kilometerstand. Door alles op schrift te zetten staat duidelijk vast wanneer de motor geleverd wordt en voor wiens rekening en risico dat moment is.

Wat moet je zelf invullen

Alle belangrijke feiten over de koper en de verkoper. Ook alle kenmerkende gegevens van de motor voer je in. Belangrijk is hoe en wanneer de eigendom daadwerkelijk overgaat. Als er schade is of andere gebreken die al bekend zijn, zet ze dan op papier. Dan kan je daar achteraf niet mee geconfronteerd worden.

Samenvatting

Bepalingen over:

  • Prijs;
  • Datum;
  • Gegevens van de motor;
  • Risico;
  • Gebreken en garantie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Ook bij de koop van een motor is een schriftelijke overeenkomst praktisch. De koop is ook mondeling geldig, maar het voordeel van onze koopovereenkomst motor is dat de details duidelijk zijn. Wat belangrijk is, als er schade is of gebreken zijn, leg je die vast. Dan kan de koper niet achteraf zeggen dat hij die niet kende.

Zeker als de motor niet direct geleverd wordt is het verstandig duidelijk op papier te hebben om welke motor het gaat. Ook het moment waarop het risico overgaat van de verkoper naar de koper bepaal jij.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koopovereenkomst Motor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht...