Algemene Voorwaarden Technische Dienstverlening

 25,00 excl. btw

Algemene voorwaarden die je gebruikt bij de verlening van technische diensten. Hiermee leg je als opdrachtnemer vast onder welke voorwaarden je aan het werk gaat. Deze set regels voeg je als bijlage aan je offerte of overeenkomst toe.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Technische dienstverlening

Deze algemene voorwaarden bepalen de verhouding tussen jou en de opdrachtgever. Belangrijke zaken zijn de geldigheid van een offerte, bedenktermijn en onvoorziene omstandigheden. Ook moet de opdrachtgever zorgen voor een goede werkplek en vergunningen.

De betaaltermijn, betaalwijze en incassokosten bij wanbetaling worden ook vermeld. Verder is er een optie opgenomen dat je betaald krijgt voor het maken van de offerte. Regel dat bijv. als je voor de offerte een soort bestek moet schrijven. Dat heeft namelijk voor de opdrachtgever ook waarde als jij de opdracht niet krijgt.

Zaken ten aanzien waarvan de montage, inbedrijfstelling of testen moet plaatsvinden, zijn voor wat betreft beschadiging of tenietgaan voor risico van de opdrachtgever zodra de zaken op de overeengekomen plaats zijn afgeleverd.

Wat moet je zelf invullen

Je moet ze goed doorlezen om te kijken of de bepalingen passen bij jouw bedrijf. Verwijder of wijzig die regels die niet van toepassing zijn. Verder vul je ook de gegevens over jouw bedrijf in.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Geldigheid offerte;
  • Aanpassingen prijs;
  • Opdrachtgever moet zorgen voor vergunningen;
  • Andere plichten opdrachtgever;
  • Duur van de uitvoering van het werk;
  • Oplevering werk;
  • Betaling;
  • Risico’s;
  • Opnemen persoonsgegevens in een bestand;
  • Toepasselijk recht.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Iedere ondernemer moet algemene voorwaarden hebben. Die verschillen per branche. Daarom hebben wij, naast onze algemene voorwaarden dienstverlening, een specifiek model voor de technische dienstverlening. Zo is in de bouw een belangrijk aspect dat de opdrachtgever vaak moet zorgen voor vergunningen.

Je kunt in de offerte of bijv. de aannemingsovereenkomst afwijken van specifieke bepalingen in de algemene voorwaarden. In theorie zou je ze dan zelfs helemaal niet van toepassing kunnen verklaren. Je moet altijd zorgen dat deze voorwaarden vooraf bekend zijn bij de opdrachtgever. Juridisch is het van belang dat mensen bewust akkoord gaan met die voorwaarden. Het is niet voldoende om ze op je website te zetten.

Bestand

Word-document

Soort

Algemene voorwaarden

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

8 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Algemene Voorwaarden Technische Dienstverlening” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...