Arbeidsovereenkomst Statutair Directeur

Bestuurder in loondienst van de vennootschap

 25,00 excl. btw

Arbeidsovereenkomst voor een statutair directeur die in loondienst van een BV wordt genomen. Bevat een keuzelijst met extra vergoedingen en beloningen. Let op: in het geval de directeur een aanmerkelijk belang in de BV heeft, heb je niet deze maar de arbeidsovereenkomst DGA nodig.

Up-to-date: wet- en regelgeving 2024

Word-document

Direct in je e-mail

Download direct

Eenvoudig invullen

Veilig betalen

Omschrijving

Statutair Directeur BV

Model arbeidsovereenkomst statutair directeur, ook wel bestuurder in loondienst van een BV genoemd. Deze regelt uitgebreider dan een normale arbeidsovereenkomst zaken zoals geheimhouding. Er is een keuzelijst met mogelijke vergoedingen zoals tantième, opties en dergelijke. Ook worden er afspraken over de vergoeding bij eventuele ontbinding gemaakt.

Er staat een bepaling in dat de werkgever zorgt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een bepaling voor een aansprakelijkheidsverzekering als bestuurder. Deze afspraken kun je ook schrappen.

Wat moet je zelf invullen

Vul de gegevens van zowel werknemer als -gever in. Verder bepaal je het loon en de duur van het contract. In artikel 4 staat een aantal suggesties voor aanvullingen op het loon. Schrap of pas die aan voor jullie situatie. Verder bevat het bepalingen die voorzien in wijzigingsmogelijkheden bij verandering in de fiscale regelgeving.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Duur;
  • Salaris;
  • Onkosten;
  • Auto;
  • Rechten en plichten;
  • Vakantiedagen;
  • Arbeidsongeschiktheid;
  • Pensioen;
  • Beëindiging.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een statutair directeur heeft verschillende bevoegdheden. Deze arbeidsovereenkomst statutair directeur bevat extra bepalingen over geheimhouding en vergoedingen. De directeur wordt tevens statutair bestuurder van de BV. In aanvulling kan ook een directiereglement worden opgesteld met besluiten die zijn voorbehouden aan de aandeelhouders. Als je deze modellen allemaal nodig hebt, kun je ook onze BV Compleet Bundel downloaden.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Bestemd voor

Besloten vennootschap

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arbeidsovereenkomst Statutair Directeur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Scholto Bos

Scholto Bos

“Als je vragen hebt, kun je mij gerust een bericht sturen.”

BV Compleet Bundel
€ 125,00

Om een BV goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 14 documenten samengesteld. Maak je BV vandaag nog fiscus proof.

Vaak samen gekocht...