Arbeidsovereenkomst Statutair Directeur BV

24,95

De arbeidsovereenkomst met een statutair directeur. Bevat een keuzelijst met extra vergoedingen en beloningen. De overeenkomst met een directeur die in loondienst van de bv is, bevat bepalingen die in andere contracten niet voorkomen. Belangrijk contract om zaken goed vast te leggen met een directeur.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Arbeidsovereenkomst Statutair Directeur

Arbeidsovereenkomst voor een statutair directeur, ook wel bestuurder in loondienst genoemd. Deze regelt uitgebreider dan een normale arbeidsovereenkomst zaken zoals geheimhouding. Er is een keuzelijst met mogelijke extra vergoedingen zoals tantième, opties en dergelijke. Ook is er een ruimere bepaling over de vergoeding bij de eventuele ontbinding.

Er staat een bepaling in dat de werkgever zorgt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een bepaling voor een aansprakelijkheidsverzekering als bestuurder. Deze afspraken kun je ook schrappen.

Wat moet je zelf invullen

Je moet de overeenkomst zelf op maat maken. In artikel 4 van deze overeenkomst staan een aantal suggesties voor aanvullingen op het loon. De overeenkomst bevat enkele bepalingen die voorzien in wijzigingsmogelijkheden bij wijziging van de fiscale regelgeving.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Duur overeenkomst;
  • Salaris;
  • Onkosten;
  • Auto;
  • Rechten en plichten;
  • Vakantiedagen;
  • Arbeidsongeschiktheid;
  • Pensioen;
  • Beëindiging.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een statutair directeur van een BV heeft verschillende bevoegdheden. De arbeidsovereenkomst bevat extra bepalingen over geheimhouding en vergoedingen. De met deze overeenkomst aangestelde directeur is ook statutair bestuurder van de BV.

In aanvulling op deze arbeidsovereenkomst kan ook een aparte regeling worden gemaakt met besluiten die zijn voorbehouden aan toestemming van de aandeelhouders. Deze regeling is apart opgenomen op de website. Wij hebben ook een Arbeidsovereenkomst DGA voor een directeur die tevens eigenaar van de BV is.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Bestemd voor

Besloten vennootschap

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Arbeidsovereenkomst Statutair Directeur BV” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete set voor je BV

Om een BV goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 15 documenten samengesteld. Maak je BV vandaag nog fiscus proof.

Vaak samen gekocht met...