Brief aan Verhuurder Protest Opzeggen Huur

 0,00 excl. btw

Bezwaar tegen het opzeggen van de huur van een woning. Een huurbaas kan alleen in bijzondere omstandigheden de huur opzeggen. In alle andere gevallen is het verstandig om een brief te sturen dat je het niet eens bent met de huuropzegging.

Slim en snel geregeld.

Brief protest opzeggen huur

Gratis Brief aan Verhuurder Protest Opzeggen Huur. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Bezwaar tegen huuropzegging

Jouw huisbaas zegt de huur op. Daar ben je het niet mee eens. Je maakt dus bezwaar tegen het opzeggen van de huurovereenkomst van jouw woning. In de brief staan keuzes waarom je bezwaar maakt. Je moet natuurlijk zelf opnemen wanneer en hoe de verhuurder heeft opgezegd. Heb je te maken met een opzegging op grond van wangedrag, zoals het houden van een wietkwekerij? Maak dan snel bezwaar en zoek juridische hulp.

Wat moet je zelf invullen

De gegevens over de opzegging. Daarna moet je kiezen op welke grond je het niet eens bent met de opzegging. Zo pas je de brief aan naar jouw situatie.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Protest tegen huuropzegging;
  • Keuze-optie met bezwaren;
  • Protest tegen mogelijke uitzetting.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Verhuurders kunnen in zeer uitzonderlijke gevallen een huurovereenkomst opzeggen. Deze gronden voor opzegging staan in de wet opgesomd. De belangrijkste is opzegging voor eigen gebruik en de opzegging wegens wangedrag van de huurder. Als de huurder zich verzet tegen de opzegging moet de ontbinding van de huurovereenkomst via de rechter lopen. Ook in dat geval zijn er extra eisen, zoals vervangende woonruimte en een verhuiskostenvergoeding.

Wat is een protest tegen opzeggen huur?

Als huurder heb je een sterke huurbescherming. Dat wil zeggen dat een verhuurder je niet zomaar op straat kan zetten. Zegt de verhuurder de huur op? Dan moet je direct een protestbrief schrijven.

In welk geval gebruik je een protestbrief?

Eigenlijk altijd! Je moet altijd protesteren. Daarmee dwing je de verhuurder om een procedure te starten. Je komt dan bij de rechter. Alleen in uitzonderlijke gevallen lukt het de verhuurder dan om jou uit een woning te zetten.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Verhuurder Protest Opzeggen Huur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...