Brief bij Geen Reactie op Bezwaarschrift

 0,00 excl. btw

Brief waarmee je actie onderneemt als er geen reactie op jouw bezwaarschrift is gekomen. Dat had wel gemoeten binnen de wettelijke termijn van zes weken. Met deze voorbeeldbrief probeer je toch weer het heft in handen te nemen.

Slim en snel geregeld.

Gratis Brief bij Geen Reactie op Bezwaarschrift. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Geen reactie of antwoord binnen zes weken

Je hebt een bezwaar ingediend tegen een overheidsbesluit, bijv. bij de gemeente. Als je een bezwaarschrift hebt ingediend, moet je binnen zes weken antwoord ontvangen. Het kan zijn dat je binnen die termijn niets ontvangt, ook geen bericht van uitstel. Met deze voorbeeldbrief vraag je om alsnog een besluit te nemen en kondig je een dwangsom aan.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf invullen wanneer je een bezwaar hebt ingediend en wat de inhoud was. Herhaal uit het eerdere document ook jouw eigen gegevens. Heb je wel een ontvangstbevestiging ontvangen, neem dan een eventueel kenmerk over.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Verwijzing bezwaarschrift;
  • Berekening termijn;
  • Aankondiging dwangsom.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Als je bezwaar hebt gemaakt, dan moet de overheid je antwoord geven. Nu is het altijd erg lastig als je te maken hebt met een situatie waarin niets gebeurt. Dus heb je geen reactie, hoe ga je daar dan mee om? Je hebt bezwaar gemaakt tegen de vergunning van de buurman en je krijgt geen antwoord van de gemeente. Je bent natuurlijk bang dat de buurman zijn vergunning nu gaat gebruiken.

Deze brief helpt je omdat je dan een dwangsom aankondigt. Mocht het overheidsorgaan hier niet op reageren, dan moet je een jurist inschakelen. Die gaat dan een procedure beginnen op grond van een fictieve weigering. Dat is dan een lastige situatie. Deze brief helpt je misschien sneller.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief bij Geen Reactie op Bezwaarschrift” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...