Bezwaarschrift Parkeerboete

 0,00

Je hebt een naheffing parkeerbelasting van het CJIB ontvangen en bent het er niet mee eens. In dit bezwaarschrift parkeerboete verzoek je om de aanslag te vernietigen. Je moet zelf onderbouwen en bewijzen aandragen. Een bezwaar moet je binnen zes weken indienen.

Slim en snel geregeld.

Bezwaarschrift parkeerboete

Gratis Bezwaarschrift Parkeerboete. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Bezwaar parkeerboete

Het parkeergeld dat je op straat betaalt is formeel gezien parkeerbelasting. Een parkeerboete heet officieel dan ook een naheffing voor parkeerbelasting. Als je het niet eens bent met het feit dat je een parkeerbon hebt gekregen, dien je een bezwaarschrift parkeerboete in. Dat kan bijv. als je wel parkeergeld hebt betaald. In zeldzame gevallen kan dit ook als er sprake was van persoonlijke urgentie, zoals een bevalling of sterfgeval.

Je moet zelf onderbouwen en bewijzen aandragen. Voeg die als bijlage aan de brief toe. Het adres waar je het naartoe moet sturen staat op de aanslag. Een bezwaar moet je binnen zes weken indienen.

Wat moet je zelf invullen

Neem de feiten uit de bekeuring over, zoals de datum en het aanslagnummer. Je moet zelf de feiten aandragen waarom je het niet eens bent met de aanslag. Indien mogelijk ondersteun je dit met aanvullend bewijs, zoals foto’s of een parkeerticket.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Omschrijving belastingheffing;
  • Inhoudelijke gronden (zelf in te vullen).

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Er is een verschil tussen het niet betalen van parkeergeld op een plek waar dat wel moest en fout parkeren. In het eerste geval is sprake van het niet voldoen van parkeerbelasting en krijg je dus een naheffing. Als je ergens parkeert waar dat niet mag is het een overtreding van de wet en ontvang je een boete. Een parkeerboete is afkomstig van het Centraal Justitieel Incassobureau. Daar kan je tegen in beroep gaan met dit bezwaarschrift parkeerboete. Je kunt bij ons ook een bezwaarschrift verkeersboete downloaden.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Bezwaarschrift Parkeerboete” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...