Brief Verzoek Uitstel van Betaling

 0,00 excl. btw

Gratis voorbeeldbrief met een verzoek tot uitstel van betaling. Je beschikt op dit moment over onvoldoende liquide middelen om op tijd te betalen en vraagt om uitstel. Voorkom rente en extra incassokosten. Kom zelf in actie en houd de regie in handen.

Slim en snel geregeld.

Gratis Brief Verzoek Uitstel van Betaling. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Uitstel van betaling

Soms zijn er redenen waarom je een rekening niet kunt betalen. Als je de rekeningen gewoon laat liggen dan worden ze alsmaar hoger. Incassokosten, rente en noem maar op. Als je zelf actief een brief of mail stuurt kun je deze extra kosten vaak voorkomen. Veel leveranciers of schuldeisers hebben liever een goede afspraak dan helemaal geen geld. Dus als je ze kunt overtuigen dat je echt wel gaat betalen, dan voorkom je vaak onnodige kosten.

Wat moet je zelf regelen in deze brief

Je legt uit dat je niet beschikt over voldoende middelen om nu te betalen. Je vraagt om uitstel van betaling. Je stelt zelf een termijn voor, waarop je dan wel kan betalen. Je belooft op die datum ook daadwerkelijk te betalen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Uitleg waarom je niet kunt betalen;
  • Aanbod van betalen na termijn.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Zowel zakelijk als particulier zijn er momenten waarop je een rekening even niet kunt betalen. Soms is het heel duidelijk dat dit een tijdelijk probleem is. Je kunt altijd het beste zelf in actie komen. Vraag om uitstel van betaling of dien een verzoek in om in termijnen te betalen. Ook daarvoor hebben wij een modelbrief voorstel betaling in termijnen die je gratis kunt downloaden.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief Verzoek Uitstel van Betaling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...