Brief Voorstel Betaling in Termijnen

 0,00 excl. btw

Voorbeeldbrief met een voorstel tot betaling in termijnen. Door omstandigheden ben je niet in staat om een factuur te betalen. In plaats van te wachten op aanmaningen en extra kosten bied je zelf aan om in termijnen te betalen. Voorkom het oplopen van schulden door zelf actief deze gratis modelbrief te gebruiken.

Slim en snel geregeld.

Gratis Brief Voorstel Betaling in Termijnen. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Voorstel betalen in termijnen

Je hebt iets gekocht en een rekening daarvoor ontvangen. Je kunt de rekening niet in één keer voldoen. Dat kan voor komen. Als je gaat wachten op aanmaningen en zelfs deurwaarders dan maak je het probleem alleen maar groter. Veel beter kun je zelf actief aan de slag gaan. Je zal zien dat de meeste leveranciers liever iemand hebben die wel betaalt, maar in delen, dan iemand die niet betaalt. Rente en kosten kunnen vaak oplopen tot veel meer dan het dubbele van de originele vordering.

Wat je zelf moet regelen in deze brief

Je stuurt zelf actief een brief met een voorstel de rekening in termijnen te voldoen. Je moet zelf de gegevens van de rekening opnemen en de termijnen berekenen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Aard van de vordering;
  • Aantal termijnen en termijnbedrag.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Als je met schulden zit dan kun je soms een rekening niet betalen. Dat levert vaak nieuwe problemen en zelfs kosten op. Niets doen is geen optie. Vandaar dat je ook kan voorstellen om de rekening die nog open staat in termijnen te betalen. Je kan dat zelf aanbieden. Op die manier houd je de regie over je eigen zaken. Veel aanbieders zullen dat wel aanvaarden. Als alternatief kun je ook om uitstel van betaling vragen. Ook dan houd je zelf de regie.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief Voorstel Betaling in Termijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...