Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon

Eenvoudig een smartphone van de zaak aan medewerkers geven

 15,00 excl. btw

Als werkgever stel je een mobiele telefoon van de zaak incl. abonnement ter beschikking aan personeel. Je ontvangt zowel een aanvraagformulier die een werknemer vooraf invult als het contract dat bij ontvangst wordt ondertekend. Ook verkrijgbaar als Engelse vertaling.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Mobiele telefoon van de zaak

Met deze overeenkomst stel je als organisatie een mobiele telefoon inclusief abonnement ter beschikking aan personeelsleden. De werknemer krijgt een aantal voorwaarden mee die verbonden zijn aan het gebruik. Zo moet die zorgvuldig met het toestel omgaan en aan het einde van het dienstverband weer inleveren.

Het betreft hier juridisch gezien een bruikleenovereenkomst. De telefoon blijft dus eigendom van de organisatie. De werknemer krijgt alleen het gebruiksrecht.

Onze Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon is ook verkrijgbaar in het Engels.

Wat moet je zelf invullen

Je ontvangt twee documenten. De eerste is het Aanvraagformulier waar een medewerker zijn persoonlijke gegevens op invult. Het tweede document is de feitelijke Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon die door beide partijen moet worden ondertekend.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Omschrijving smartphone;
  • Rechten en plichten;
  • Privé of alleen zakelijk gebruik;
  • Verbod op niet handsfree bellen in de auto;
  • Diefstal en beschadiging;
  • Teruggave.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Zowel het toestel, als het contract staan op naam van de werkgever. Een gebruikersovereenkomst mobiele telefoon is een aanvulling op een arbeidsovereenkomst. Het verstrekken van een telefoon kan buiten de WKR om als dit noodzakelijk is voor de uitoefening van de functie en eigendom blijft van de werkgever. Denk aan managers die ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn of aan artsen die oproepbaar moeten zijn.

Voor de overeenkomst maakt het niet uit of er sprake is van een smartphone of andere variant. Let op: wij hebben een aparte gebruikersovereenkomst laptop in Nederlands en Engels.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gebruikersovereenkomst Mobiele Telefoon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 21 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...