Gebruikersovereenkomst Laptop

Eenvoudig een laptop van de zaak aan medewerkers geven

 15,00 excl. btw

(1 klantbeoordeling)

Werkgevers stellen vaak een computer, laptop of tablet ter beschikking aan hun werknemers. Als bedrijf wil je dat personeel zorgvuldig met de spullen omgaat. In deze gebruikersovereenkomst staan de wederzijdse rechten en verplichtingen. Ook verkrijgbaar in het Engels.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Gebruikersovereenkomst laptop, tablet of pc

Als werkgever geef je een computer voor zakelijk gebruik. In deze gebruikersovereenkomst laptop spreek je af dat een personeelslid zorgvuldig met de apparatuur omgaat en aan het einde van de arbeidsovereenkomst weer teruggeeft. Bij disciplinaire sancties, zoals een schorsing, kun je het gebruik direct intrekken.

De laptop kan ook worden gebruikt voor thuiswerken. Daar hebben we een thuiswerkregeling voor. Werkgevers zijn namelijk ook verantwoordelijk voor bepaalde arbeidsomstandigheden als een werknemer vanuit huis werkt.

Onze Gebruikersovereenkomst Laptop is ook verkrijgbaar in het Engels.

Wat moet je zelf invullen

In het meegeleverde aanvraagformulier worden de gegevens van de laptop gespecificeerd. Onder andere welk merk het is, aangevuld met een serienummer en onderscheidende bedrijfsgegevens. Je ontvangt zowel onze gebruikersovereenkomst laptop als het aanvraagformulier om als bijlage aan het contract toe te voegen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Omschrijving computer;
  • Rechten werknemer;
  • Gebruik van de computer;
  • Bescherming;
  • Verzekering;
  • Teruggave.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Juridisch gezien is dit een bruikleenovereenkomst. Dit betekent dat de laptop eigendom van de organisatie is en blijft. In aanvulling op de arbeidsovereenkomst maak je afspraken over het gebruik van een laptop van de zaak. Die gaan over aansprakelijkheid, verzekering en privé dan wel zakelijk gebruik, ook in het buitenland.

Op onze website vind je meer gebruikersovereenkomsten voor o.a. een mobiele telefoon en auto van de zaak. Bekijk de categorie bruikleen voor een compleet overzicht.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

5 pagina's

Reviews

1 beoordeling voor Gebruikersovereenkomst Laptop

  1. R. Pegt

    Zeer compleet en fijn dat er een apart invulformulier bij zit als extra service. Dat scheelt ons weer tijd om dat zelf op te stellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Scholto Bos

“Als je vragen hebt, kun je mij gerust een bericht sturen.”

HRM Compleet Bundel
€ 75,00

Om je HRM goed te organiseren heb je een set contracten en reglementen nodig. Wij hebben een bundel van 12 documenten samengesteld. Hiermee heb je het in één keer slim geregeld.

Vaak samen gekocht...