Gebruikersovereenkomst Laptop

 14,95

(1 review)

Werkgever stelt een computer, laptop of tablet ter beschikking aan zijn werknemers. Als bedrijf wil je dat personeel zorgvuldig met de spullen omgaat en aan het einde van het dienstverband weer netjes inlevert. In deze gebruikersovereenkomst staan de wederzijdse rechten en verplichtingen.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Gebruikersovereenkomst laptop, tablet of pc

Als werkgever geef je een computer aan een werknemer voor zakelijk gebruik. In deze gebruikersovereenkomst laptop spreek je af dat een personeelslid zorgvuldig met de apparatuur omgaat en teruggeeft bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Bij disciplinaire sancties, zoals een schorsing, kun je het gebruik direct intrekken.

De laptop kan ook worden gebruikt voor thuiswerken. Daar hebben we een thuiswerkregeling voor. Werkgevers zijn namelijk ook verantwoordelijk voor bepaalde arbeidsomstandigheden als een werknemer vanuit huis werkt.

Wat moet je zelf invullen

In het meegeleverde aanvraagformulier worden de gegevens van de laptop gespecificeerd. Onder andere welk merk het is, aangevuld met een serienummer en onderscheidende bedrijfsgegevens. Je ontvangt zowel onze gebruikersovereenkomst laptop als het aanvraagformulier om als bijlage aan het contract toe te voegen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Omschrijving computer;
  • Rechten werknemer;
  • Gebruik van de computer;
  • Bescherming;
  • Verzekering;
  • Teruggave.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Juridisch gezien is dit een bruikleenovereenkomst. Dit betekent dat de laptop eigendom van de organisatie is en blijft. In aanvulling op de arbeidsovereenkomst maak je afspraken over het gebruik van een laptop van de zaak. Die gaan over aansprakelijkheid, verzekering en privé dan wel zakelijk gebruik, ook in het buitenland.

Op onze website vind je meer gebruikersovereenkomsten voor o.a. een mobiele telefoon en auto van de zaak. Bekijk de categorie bruikleen voor een compleet overzicht.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

5 pagina's

Reviews

1 review voor Gebruikersovereenkomst Laptop

  1. R. Pegt

    Zeer compleet en fijn dat er een apart invulformulier bij zit als extra service. Dat scheelt ons weer tijd om dat zelf op te stellen.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
149,95

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 21 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...