Notulen AVA Besluit Uitgifte Aandelen voor Participatie

 5,00 excl. btw

Uitgeven van nieuwe aandelen om een nieuwe aandeelhouder binnen te halen in de BV. Daarvoor moet een formeel besluit door de aandeelhouders worden genomen. Dat besluit is formeel en moet je dus goed notuleren. Je kunt ook de Engelse vertaling van deze notulen downloaden.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Uitgifte aandelen

Besluit van de vergadering van aandeelhouders (AVA) van een BV om nieuwe aandelen uit te geven. Dit is dus een mogelijkheid om nieuw geld in je BV te krijgen. In plaats van via een bank doe je het door versterking van het eigen vermogen met een nieuwe aandeelhouder.

Deze aandelen zullen worden uitgegeven aan een nieuwe participant in de BV. Voor de uitgifte van aandelen moeten de aandeelhouders een besluit nemen. De aandelen moeten ook geleverd worden. Dat moet via een notaris lopen. Voor deze aandelenuitgifte sluit je natuurlijk ook participatieovereenkomst.

Onze Notulen AVA Besluit Uitgifte Aandelen zijn ook verkrijgbaar in het Engels.

Wat moet je zelf invullen

De gegevens van de BV. De namen van aanwezigen, datum en de aantallen aandelen moet je opnemen. Ook moet je natuurlijk de notulen ondertekenen. De notulen verwijzen naar de statuten. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat je een besluit neemt volgens de regels van de statuten.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Vaste vereisten voor een vergadering;
  • Aantal aandelen;
  • Naam van degene aan wie ze worden uitgegeven.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bij deelname in het aandelenkapitaal van een besloten vennootschap kan dit door middel van nieuwe aandelen gebeuren. Voordat dit besluit genomen wordt, moet natuurlijk een overeenkomst tot stand zijn gekomen tussen de huidige aandeelhouder(s) en de nieuwe participant.

Bestand

Word-document

Soort

Notulen

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Notulen AVA Besluit Uitgifte Aandelen voor Participatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...