Storage Agreement

Taking custody of third party goods

 25,00 excl. btw

Wil je goederen van anderen opslaan? Met een juridische term heet dat in bewaring nemen van roerende zaken. In deze bewaarnemingsovereenkomst maak je afspraken over de duur, kosten en het brengen en afhalen. Dit voorbeeld is ook verkrijgbaar in het Nederlands.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Overeenkomst van bewaarneming

Uitgewerkt voorbeeld van een bewaarnemingsovereenkomst om tegen betaling goederen op te slaan. Denk bijv. aan spullen van particulieren, voorraden van bedrijven of geluidsapparatuur van een band. Dit kan in een schuur, loods of andere afgesloten ruimte. Vaak wordt ook wel over een opslagovereenkomst gesproken.

Ons model is geschikt voor commercieel gebruik, maar je kunt het ook gebruiken als particulier. In het contract staat wie de eigenaar van de goederen is en wie de verantwoordelijkheid neemt bij schade of diefstal. Het is ook duidelijk dat er geen sprake is van een huurovereenkomst. Verder staan er afspraken in over betaling en het afhalen of teruggeven van de goederen.

Our Storage Agreement is also available in Dutch.

Wat moet je zelf invullen

Je vult zelf de namen van de bewaargever en -nemer in. De bewaarnemer is degene die opslaat en de gever is degene die afgeeft. Verder vul je de ingangsdatum, duur, vergoeding en betaalgegevens in. Je hoeft dit word-document maar één keer aan te schaffen en kunt het voor een onbeperkt aantal klanten gebruiken.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Vergoeding en betaling;
  • Duur en overschrijding termijn;
  • Maximale waarde van de goederen;
  • Bevoegdheden;
  • Rechten en plichten;
  • Aansprakelijkheid bij schade.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bij de tijdelijke opslag van goederen staat de eigenaar van de opslag juridisch behoorlijk sterk. Als er niet (op tijd) wordt betaald, hoeft hij de goederen niet af te geven. In deze bewaarnemingsovereenkomst staat duidelijk vermeld dat als niet binnen de afgesproken termijn wordt afgehaald, de bewaarnemer het recht heeft om de spullen te verplaatsen of te verkopen.

Let op: dit contract is alleen geschikt voor de opslag van goederen. Voor het stallen van (motor)voertuigen heb je onze stallingsovereenkomst nodig.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Engels

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Storage Agreement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...