Acknowledgment of Debt

Agreement including repayment arrangement

 20,00 excl. btw

Je hebt goederen of diensten geleverd en die zijn niet betaald. Met deze schuldbekentenis tref je een betalingsregeling met de afnemer. Je spreekt daarin rente, aflossing en de voorwaarden af. Als deze persoon daarna alsnog niet (op tijd) aflost, wordt de volledige schuld weer direct opeisbaar.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Schuldbekentenis voorbeeld

Een afnemer heeft een openstaande rekening die niet direct betaald kan worden. Deze overeenkomst bevat een schuldbekentenis met daarin afspraken om in een aantal termijnen af te lossen. Als vergoeding spreken jullie een rentepercentage af. Wij hebben een rekenvoorbeeld van een rente- en aflossingstabel toegevoegd die je als uitgangspunt kunt gebruiken.

Na ondertekening betaalt de schuldenaar maandelijks rente en aflossing. Jullie bepalen zelf in hoeveel termijnen dat moet gebeuren. Mocht de schuldenaar alsnog zijn afspraken niet nakomen, dan wordt het bedrag weer direct opeisbaar. Met dit model zet je een openstaande schuld dus om in een lening met afbetalingsregeling.

Our Acknowledgment of Debt is also available in Dutch.

Wat moet je zelf invullen

Je moet aangeven hoe de schuld tot stand is gekomen en wat de beginstand is. Vul zelf de aflossingsbedragen en rente in. Bij een schuldenaar die getrouwd is of samenwoont moet ook de partner ondertekenen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een schuldbekentenis komt van pas op het moment dat iemand niet aan zijn verplichtingen kan voldoen. Er zijn goederen of diensten geleverd, maar die kan de afnemer niet betalen. Daarom spreken jullie af om dat in een aantal termijnen te doen. Hij tekent deze bekentenis. Zo heb je een betere basis om je geld uiteindelijk terug te krijgen.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Engels

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Acknowledgment of Debt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...