Schuldbekentenis

12,95

Schuldverklaring. Je hebt goederen of diensten geleverd en die zijn niet betaald. In het kader van een betalingsregeling stel je deze overeenkomst op. Je hebt dan een soort leningovereenkomst, met rente, aflossing en waarborgen. Als er niet of niet op tijd afgelost wordt kan je direct incasseren. Zo regel je de aflossing juridisch goed.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Schuldbekentenis

DocumentDe schuldenaar heeft een schuld die niet direct betaald kan worden. Deze overeenkomst bevat een schuldverklaring. Het is een korte schuldbekentenis. Hierna is er een geldvordering, met maandelijkse rente en aflossing. Hierna is maandelijks aflossen en rente verschuldigd. Ook is hierna de geldvordering direct opeisbaar als de schuldenaar verder in de problemen komt. Deze overeenkomst maakt van de oorspronkelijke schuld een leningovereenkomst.

Wat moet je zelf opnemen

Je moet aangeven hoe de schuld tot stand is gekomen en wat de beginstand is. Je moet zelf de aflossingsbedragen en rente bepalen. Bij een schuldenaar die getrouwd is of samenwoont moet ook de partner meetekenen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De schuldbekentenis komt van pas op het moment dat iemand niet aan zijn verplichtingen kan voldoen. Er zijn goederen geleverd, maar die kan de afnemer niet betalen. Hij wil wel betalen. Hij tekent deze schuldbekentenis. Zo heb je een betere basis om je geld uiteindelijk terug te krijgen.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Schuldbekentenis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...